Šen Ťien-li, učiteľka na vysokej škole v Ťi-line, bola údajne zabitá a jej telo bolo odstránené (fotografia)

Od praktizujúceho Falun Dafa v meste Čchang-čchun, Čína

(Clearwisdom.net) Šen Ťien-li, praktizujúca Dafa z Čchang-čchunu, bola učiteľkou na vysokej škole v Ťi-line. Koncom apríla 2002 policajný dôstojník neúmyselne prezradil informáciu, že Šen Ťien-lin bola zabitá v dôsledku prenasledovania. Jej telo sa doteraz nenašlo. Žiadame riadne vyšetrenie tejto záležitosti.

Šen Ťien-li (z roku 1999)

Pani Šen Ťien-li sa narodila v roku 1969. Bola členom fakulty Aplikovanej Matematiky oddelenia v Nan-lingu Ťi-linskej vysokej školy v Čchang-čchune, provincia Ťi-lin. Pretože vytrvala v praktizovaní Falun Gongu a vo viere v "Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť", dvaja vedúci úradu 610 na univerzite v Ťi-line, Liou Jüan a Liou Wej, ju poslali na policajnú stanicu Nan-ling. Neskôr ju poslali do centra vymývania mozgov v Ťing-jüe-tchane. Jej trojročný syn Šen Ťien-li sa tiež musel zúčastniť vymývania mozgov. Policajná stanica v Nan-lingu sa opakovane vyhrážala, že pošlú jej syna do sirotinca, aby mohli poslať Šen Ťien-li do núteného pracovného tábora. Šen Ťien-li a jej dieťaťu sa podarilo utiecť. Keď sa to Liou Jüan dozvedel, nadúval sa, že "Neverí, že ju nechytí." Potom Šen Ťien-li umiestnili na zoznam osôb hľadaných políciou.

Keď 6. marca 2002 obžalovali pred súdom jej manžela Čen Wej-tung, Šen Ťien-li bola zatknutá pri vchode na súd. Jej dieťa zostalo pri vchode samé. Šen Ťien-li bola ilegálne zadržaná v Treťom záchytnom centre mesta Čchang-čchun, tiež známom ako záchytné centrum Šuan-jang a jej muž Čen Wej-tung bol ilegálne odsúdený na trinásť rokov väzenia. Šen Ťien-li začala hladovku na protest proti ilegálnemu zadržiavaniu. Svedok potvrdil, že Šen Ťien-li sa po prvom vyšetrovaní nikdy nevrátila.

Polícia povedala tým, čo hľadali Šen Ťien-li, že nie je mŕtva, ale že ju poslali na iné miesto. Ďalší policajt povedal: "Nemôžem vám povedať, kde je; Bolo by po mne, keby som vám to povedal." Keď ju zatkli, Šen Ťien-li mala len 33 rokov. Jej zdravie bolo výborné, avšak teraz máme dôvod nazdávať sa, že umrela, pravdepodobne v dôsledku vyberania orgánov.

Žiadame tých, ktorí vedia o tomto prípade, aby poskytli informácie o príbehu Šen Ťien-li. Chceli by sme tiež požiadať "Výbor na vyšetrovanie prenasledovania Falun Gongu v Číne", aby tento prípad vyšetril.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2006/5/9/73047.html