Praktizujúci predvádzajú niektoré mučiace metódy používané v nútenom pracovnom tábore Ma-san-ťia (fotky)


(Clearwisdom.net) Praktizujúci Falun Dafa v Číne predvádzajú mučenia, ktorým boli podrobovaní, keď boli zadržiavaní v nútenom pracovnom tábore Ma-san-ťia, provincia Liao-ning.

1. Praktizujúca Li Su-jün ukazuje mučenie, ktoré voči nej používali.

Pani Li bola uväznená v pracovnom tábore Ma-san-ťia 6 mesiacov a takmer každý deň ju mučili. Po pol roku v Ma-san-ťii jej váha klesla z viac ako 50 kg na iba o čosi viac ako 20 kg. Keď videli, že umiera, pracovný tábor ju prepustil.

Mučiaca metóda - státie dole hlavou "Mučenie studeného domu": Otvorené okná a dvere v zime "Kopanie do tváre": Dozorcovia nariadia spoluväzňom, aby kopali praktizujúcu do tváre
"Letiace lietadlo" "Visenie na pútkach" "Brutálne mučenie"
    
"Šokovanie elektrickými obuškami"

Dozorcovia organizujú tieto mučenie aj s politickým dozorom Sao Li, kapitána Lu Lu Jü-žung, kapinána Wang Kuang-jün, politického dozorcu Čang Ťün a kapitána Li Šu-chuan.

2. Praktizujúca Liu Feng-mei predvádza šokovanie elektrickými obuškami

Predvádzanie: Šokovanie elektrickým obuškom

Dozorcovia, ktorí sa zúčastňovali na mučení elektrickými obuškami sú: veliteľ divízie kapitán Wang Jan-pching, brigádny kapitán Čou Čchien. Títo dvaja ju šokovali a súčasne ju nútili "napísať tri prehlásenia, inak ťa budeme šokovať naďalej". Iní praktizujúci, ktorí boli zatvorení v blízkych celách mohli počuť zvuky elektrických iskier.

3. Mučenia, ktoré zažila Li Ťing-chua počas núteného vymývania mozgov

Predvádzanie mučenia

Dozorcovia, ktorí sa zúčastňovali na mučení pani Li Ťing-chua boli okrem iných kapitán 3. divízie Jang Ju, (brigádny) kapitán Čang Jan a kapitán 1. divízie Wang Jan-pching. Polícia mučila Li Ťing-chua, aby ju prinútili vzdať sa jej viery. Používali bránenie v spánku, elektrické šoky a "zamknutie v malej klietke". Neskôr bola Li Ťing-chua uväznená v nemocnici pre duševne chorých, kým sa duševne nezrútila z týrania, ktorému tam bola podrobovaná.

4. Sun Siu-chua predvádza, ako ju dozorcovia šokovali elektrickými obuškami

Predvádzanie elektrických šokov

Dozorcovia, ktorí sa zúčastnili na mučení pani Sun Siou-chua boli okrem iného kapitán 2. divízie Čao Kuo-žung a dozorca Šeng Jing.

5. Praktizujúca Su Siu-jing bola mučená núteným kŕmením, kým držala hladovku na protest proti vymývaniu mozgov.

Predvázanie núteného kŕmenia

Dozorcovia, ktorí sa zúčastnili na mučení Su Siou-jing boli okrem iného politický dozorca Čang Ťun a kapitán divízie Tung Pin.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2005/7/2/62482.html