Praktizujúca Falun Dafa, pani Jao Feng-ťie, umiera po mučení v nútenom pracovnom tábore Wan-ťia v meste Char-pin


(Clearwisdom.net) Praktizujúca Dafa, pani Jao Feng-ťie z mesta Char-pin, provincia Chei-long-ťiang, bola kruto mučená v nútenom pracovnom tábore Wan-ťia v meste Char-pin. Umrela 5. septembra 2005

Zdravá Jao Feng-ťie pred mučením Váha Jao Feng-ťie po mučení v nútenom pracovnom tábore Wan-ťia drasticky klesla. Jej brucho a nohy jej veľmi napuchli.

Jao Feng-ťie mala 49 rokov a bývala na ulici Ťi-liang, oblasť Tao-waj v meste Char-pin. Falun Dafa začala praktizovať v roku 1998. V júli 2002 bola ilegálne zadržaná vo svojom dome úradníkmi z policajnej stanice Žen-li, oblasť Tao-wej a poslali ju do záchytného centra č. 2 (prezývaného Kačacie pero). Neskôr ju presunuli do pracovného tábora Wan-ťia, kde ju zadržiavali 3 roky napriek vysokému krvnému tlaku.

Počas času ako bola zadržiavaná v pracovnom tábore, Jao Feng-ťie odmietla napísať prehlásenie o ľútosti, takže ju mučili "veľkým zavesením" (1) Bola prinútená sedieť na kovovej stoličke a šokovali ju elektrickými obuškami. Dozorcovia ju odvliekli na toaletu a napchali jej do úst mop, pretože odmietla ohovárať Dafa.

Keď sa v roku 2005 vrátila domov, Jao Feng-ťie vážila menej ako 50 kg, žalostne málo oproti svojej predchádzajúcej váhe 85 kg. Prenasledovatelia z policajnej stanice Žen-li v oblasti Tao-wej ju doma neustále obťažovali a umrela 5. septembra 2005.

Poznámka:
1. Veľké zavesenie: Sú dve formy tohto mučenia. (1) S oboma rukami spútanými za chrbtom a len palcami sa dotýkajúc zeme, je človek zavesený na špagáte a priviazaný ku kovovému rámu okna. (2) Jedna ruka praktizujúceho je pripútaná k jednej posteli a druhá k druhej posteli a potom sa tieto dve postele ťahajú opačnými smermi. Človek cíti obrovskú bolesť, ako je telo rozťahované.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2005/9/22/65189.html