Súhrn Clearwisdom: Zobrazenie mučiacich metód (skutočné obrázky)


Zostavilo Clearwisdom.net

V júli 1999 začalo v Číne otvorené kruté prenasledovanie desiatok miliónov praktizujúcich Falun Gongu, ktorí veria princípom Pravdivosti-Súcitu-Znášanlivosti...

Politika genocídy, použitá voči tejto skupine dobrých ľudí zahŕňa:

- "Poškodenie povesti praktizujúcich Falun Gongu, ich finančné zruinovanie a ich fyzické zničenie"

- "Nikto nebude braný na zodpovednosť, ak sú praktizujúci Falun Gongu ubití na smrť, rátajte to jednoducho ako samovraždu"

- "Nie je potrebné vyšetrovanie, spáľte ich"

Viac ako sto metód bezcitného mučenia:

Dlhodobé elektrické šoky v vysokonapäťovými elektrickými obuškami, spútanie "pútkami vlčích zubov", nútené kŕmenie, priväzovanie praktizujúcich na "smrtiacu posteľ", sexuálne zneužívanie, "doska tlačiacej postele", vodné väzenie, kruté bitie, podchladzovanie, vystavovanie praktizujúcich na páliacom slnku, "Tigria lavica", pichanie veľkého množstva drog poškodzujúcich centrálny nervový systém, prepichovanie železných klincov do prstov praktizujúcich, nútený potrat, priväzovanie praktizujúcich za auto a následná rýchla jazda autom, otrocká práca, nedovolenie spánku praktizujúcim na niekoľko týždňov po sebe, elektrická ihla s mimoriadne vysokou intenzitou, a tak dalej...

Mučenia sa často používajú proti praktizujúcim Falun Gongu, najmä proti tým, ktorí sa odmietajú vzdať svojej viery v princípy Pravdivosti-Súcitu-Znášanlivosti. Ani starší občania, maloleté dievčatá a kojace matky sa nevyhnú takémuto mučeniu.

Elektrické šoky

  Praktizujúca predvádzajúca "elektrické šoky", ktorým sú podrobovaní praktizujúci v Číne.

Elektrické obušky používajú najčastejšie policajní úradníci a väzenskí dozorcovia pri prenasledovaní praktizujúcich Falun Gongu. Používajú elektrické obušky s napätím až 300.000 voltov, aby šokovali citlivé časti tela praktizujúcich, vrátane úst, ucha, stredu dlaní, stredu chodidiel, genitálií a pŕs. Niekedy dokonca používajú niekoľko elektrických obuškov naraz, aby trápili praktizujúcich.

Pani Gao Rongrong prežila 7-hodinové nepretržité mučenie elektrickými šokmi a jej tvár je znetvorená.

Pani Gao Rongrong, 36 ročná, bola členkou finančnej divízie vysokej školy umenia Lu Xun v meste Shenyang. Elektrickými obuškami ju trýznili nepretržite 7 hodín a jej tvár je vážne znetvorená. Teraz je na pokraji smrti.

Pálenie tiel praktizujúcich do červena rozpálenými predmetmi

  Predvádzané praktizujúcim

Mučenie "pálením": Toto mučenie je mimoriadne kruté. Mnoho praktizujúcich bolo popálených policajnými dôstojníkmi s cigaretami, čo zanechalo ich tváre plné spálených tmavých jaziev. Nanajvýš kruté bolo, že niektorí skazení policajní dôstojníci dokonca úmyselne pálili tvár pekných dievčat, ktoré praktizovali Falun Gong, aby zohyzdili ich tvár.

Táto forma mučenia zahŕňa použitie cigaretových zapaľovačov na pálenie tváre praktizujúcich (dokonca spália ich obočie, ich bradu, ruky, stehná, alebo ich pohlavné orgány.

Inokedy zahriali špeciálne vyrobené železné tyče v horúcom drevenom uhlí, až kým neboli do červena rozpálené. Potom ich použili na pálenie pŕs a stehien praktizujúcich.

Praktizujúci z Guangdongu, pán Tan Yongjie utrpel 13 popálenín tretieho stupňa, zranení, ktoré siahajú hlboko do svalov.

Pán Tan Yongjie, praktizujúci Falun Gongu z provincie Guangdong bol mučený a utrpel na nohách viac ako 10 popálenín. Utiekol do USA a to ho zachránilo pred smrťou. Lekári v Houstone diagnostikovali jeho 13 rán ako popáleniny tretieho stupňa. Zranenia siahali hlboko do svalov. Dokonca aj dva mesiace potom, ako ho takto mučili, boli jeho rany stále na pohľad hrozné. Lekári použili na rany, ktoré boli príliš veľké, aby sa samé zahojili, kožný transplantát.

Nútené kŕmenie, ktoré je ničivé svojou podstatou

Nútené kŕmenie je brutálna mučiaca metóda v mene ľudskosti, zameraná na prinútenie praktizujúcich, ktorí trpia týmto mučením, aby sa vzdali svojej viery v Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť. Praktizujúci sú nútene kŕmení koncentrovanou slanou vodou, lepkavým kukuričným sirupom, koreninovým roztokom, dráždivým liekom, vysokokoncentrovaným alkoholom, čistidlami, močom a exkrementami, atď. Aby praktizujúcim Falun Gongu zabránili v odpore pri nútenom kŕmení, takmer všetci praktizujúci držiaci protestnú hladovku sú pevne zviazaní povrazmi, ťažkými putami, alebo sú ich ruky spútané za chrbtom a majú na hlavách nasadené "tankové čiapky", aby zabránili pohybu ich hlavy.

Úspešná podnikateľka bola podrobená brutálnemu nútenému kŕmeniu.

Pani Wang Yuzhi bola úspešnou podnikateľkou. Jej nepoddajné choroby boli úplne vyliečené jej praktizovaním Falun Gongu. Pretože sa odmietala vzdať svojho praktizovania Falun Gongu a odmietla prestať objasňovať pravdu o Falun Gongu, bola trikrát ilegálne uväznená. Počas jej zadržiavania v pracovnom tábore Wanjia, provincia Heilongjiang, bola brutálne nútene kŕmená. Drsné mučenie ju takmer pripravilo o zrak a jej život bol na pokraji smrti.

Takmer 100 praktizujúcich Falun Gongu zahynulo na následky núteného kŕmenia.

Wang Xiuying, provincia Heilongjiang Yang Mei, provincia Hebei GaoXianmin, provincia Guangdong
Duan Shiqiong, Chongqing Chen Aizhong, provincia Hebei Wang Xuzhi Bol nútene kŕmený močom a exkrementami. Na následky mučenia umrel.

Podľa dostupných štatistík umrelo na následky núteného kŕmenia takmer 100 praktizujúcich Falun Gongu. Sú medzi nimi: Xiao Liya, Gu Xiuxian, Liu Xiaoling, Wu Baowang, Liu Guiying, Tan Chengqiang, Guo Meisong, a Kong Deyi z provincie Heilongjiang; Han Yuzhu, Wang Xianyou, Han Cuiyuan, Li Shuqin, Jiang Shulan, a Liu Hong z provincie Jilin; Liu Xuguo z provincie Shangdong; Gao Xianmin z provincie Guangdong; Mei Yulan z Pekingu; Zhao Dongmei a Li Huiwen z provincie Shanxi; a Li Weihong zo Šanghaja, atď...

"Smrteľná posteľ"

Praktizujúci predvádzajúci mučenie "smrteľnej postele".

"Smrteľná posteľ" sa tiež nazýva "naťahovacia posteľ". Používa sa na mučenie praktizujúcich Falun Gongu, ktorí držia protestnú hladovku alebo na tých, ktorí sa odmietnu vzdať praktizovania Falun Gong. Keď sú praktizujúci, ktorí držia hladovku pevne priviazaní k "smrteľnej posteli", nemôžu pohnúť rukami alebo nohami. Potom väzenskí dozorcovia alebo kriminálni väzni obkľúčia praktizujúcich, aby ich nútene kŕmili cez nos. Mnoho praktizujúcich na následky tohto mučenia umrelo.

Yoko Kaneko bola raz priviazaná na "smrteľnú posteľ" po celých 20 dní a znášala všemožné druhy neľudských mučení

Praktizujúca Falun Gongu, pani Yoko Kanako, žena japonského muža bola pripútaná na "smrtiacu posteľ" po celých 20 dní. Jej ruky a nohy boli tak tesne spútané a zviazané, že jej zápästia krvácali. Bola nútene kŕmená a nebolo jej dovolené používať toaletu. Namiesto toho bol do jej močovodu nútene vložený katéter. Keď ju pustili z postele, bola takmer na pokraji smrti. Celé jej telo bolo meravé a nebola sa schopná pohnúť. Jej koža na chrbte bola zahnisaná. Zbavenie spánku a nútené vymývanie mozgov spôsobilo, že jej krvný tlak stúpol a takmer stratila zrak.

Sexuálne zneužívanie

Mučenie zamerané na praktizujúce - ženy: Sexuálna potupa Jedna z mučiacich metód voči mladým praktizujúcim: Tlačenie silou spodnej časti ich tela.

Nad neľudským prenasledovaním žien praktizujúcich Falun Gong zostáva ľudský rozum stáť. Skazení policajti používajú elektrické obušky na šokovanie ich pŕs, bradaviek a pohlavných orgánov. Dokonca vkladajú elektrický obušok do vagín mladých praktizujúcich a nevynechávajú ani nevydaté mladé ženy. Policajti alebo väzenskí dozorcovia znásilňujú ženy praktizujúce. Vyzlečú šaty praktizujúcich a hodia ich do mužských ciel. Niektoré praktizujúce boli znásilnené na uliciach...

Ženské praktizujúce Falun Gongu boli vyzlečené donaha a hodené do ciel s mužskými väzňami

V júni 2000, v nútenom pracovnom tábore Masanjia v meste Shenyang, bolo 18 praktizujúcich Falun Gongu vyzlečených donaha a hodených do ciel s mužskými väzňami.

Kresba hore ukazuje, že praktizujúca je vyzlečená zo šiat, zavesená a bitá.

Študentka bola policajtami pred ostatnými väzňami znásilnená

Popoludní 13. mája 2003 bola slečna Wei Xingyan, študentka z univerzity v Chongqingu znásilnená policajtom pred ďalšími dvoma väzňami v záchytnom centre Baihelin, oblasť Shapingba.

Vyššie uvedený obrázok ukazuje policajtov alebo skupinu znásilňujúcich praktizujúce Falun Gongu

Praktizujúca bola znásilnená policajtom na ulici

Praktizujúca Falun Gongu z Pekingu bola zbitá hliadkujúcim policajtom v civile a verejne znásilnená. Policajt sedel na jej tele a použil celú svoju silu, aby vložil do jej vagíny plastický obušok. Horeuvedené tri obrázky boli odfotené deväť dní po tomto incidente.

Tlačiaca posteľná doska

Praktizujúci predvádzajúci pevné zviazanie a vloženie pod posteľ, ktorá je tlačená nadol ťažkými predmetmi alebo ľuďmi, ktorí na nej sedia a používajú silu.

Tlačiaca posteľná doska je mučiaca metóda používaná v triedach vymývania mozgov a v nútených pracovných táboroch voči praktizujúcim Falun Gongu, ktorí sa odmietajú vzdať svojho presvedčenia. Táto mučiaca metóda je mimoriadne brutálna. Policajti alebo väzenskí dozorcovia najprv pevne zviažu nohy praktizujúceho a zviažu jeho ruky za chrbtom. Potom k sebe pevne priviažu krk a nohy praktizujúceho, čo takmer praktizujúceho zadusí. Potom vložia praktizujúceho pod posteľ a sadnú si na posteľ alebo použijú silu, aby tlačili dosku postele nadol, čo zatlačí nadol chrbát praktizujúceho a môže takmer rozdrviť kosti praktizujúceho. Dlhodobé mučenie tohto druhu môže vážne zraniť obeť.

Pán Chen Gang, ktorého zachránili z Číny a prišiel do USA robí rozhovory s novinármi.

Chen Gang bol riaditeľ logistiky v Carlsbergskom pivovare v Pekingu. Bol podrobený mučeniu "tlačiacou posteľnou doskou". Dozorcovia vo väzení nariadili viac ako 10 väzňom, aby ho bili, kým jeho tvár bola na nepoznanie. Keď ho zbili, pevne zviazali jeho nohy a jeho ruky zviazali za chrbtom. Potom kriminálni väzni priviazali jeho krk tak tesne k jeho nohám, že ho to takmer udusilo. Potom čo ho zviazali, vložili ho pod posteľ a nechali niekoľko ľudí sedieť na nej alebo tlačiť nadol jeho chrbát. Cítil, akoby mu niekto lámal kosti. Po tomto mučení nemohol celé týždne kráčať. Ďalší praktizujúci Lu Changjun, ktorý bol podrobený rovnakému mučeniu, na jeho následky ochrnul.

Vodné väzenie

Vodné väzenie: Praktizujúcich vyzlečú a namočia do špinavej vody, ktorá siaha až po prsia praktizujúceho. Praktizujúci podrobovaní tomuto mučeniu nevidia svetlo po dlhý čas. Policajti alebo väzenskí dozorcovia určujú, ako dlho toto mučenie trvá. V najhoršom prípade praktizujúci na toto mučenie umiera. V menej ťažkých prípadoch boli telá praktizujúcich vyžraté od vody.

Pani Ding Yan bola vo väzení v Chengde umučená na smrť.

Pani Ding Yan, 32 ročná, z mesta Shijiazhuang. Bola umučená na smrť vo väzení v Chengde, kým bola uzavrená vo vodnom väzení.

Nemilosrdné bitie

Praktizujúci predvádzajú "zavesenie a bitie"

Vysokoškolská inštruktorka bola zbitá, pričom jej zlomili tri krčné stavce

Pani Zhao Xin bola mladá inštruktorka z Pekingskej univerzity priemyslu a obchodu. Kým ju zadržiavali vo väzení (záchytnom centre) patriacom policajnej stanici Haidian v Pekingu, bola kruto zbitá, čím jej spôsobili zlomeninu troch krčných stavcov. Po šiestich mesiacoch múk v nesmiernych bolestiach umrela popoludní 11. decembra 2000.

Čestný a spravodlivý starší pán Liu Yufeng bol zbitý na smrť

Pán Liu Yufent, 64 ročný, bol robotníkom na dôchodku z dediny Xiaozetou v oblasti Songcun, Wendent, provincia Shandong. Bol čestným a statočným človekom. Bol otvoreným človekom a verejnosť ho považovala za dobrého človeka. Potom, čo začal praktizovať Falun Dafa, jeho choré telo získalo zdravie. Bol podrobený hroznému mučeniu vo väzení Wendent (záchytnom centre) a na následky tohto mučenia umrel. Pitva vykonaná odborníkmi súdneho lekárstva dokázala, že sa našla zrazená krv v jeho pravom očnom viečku. Na jeho tele boli škrabance a podliatiny a čierno-modré stopy zanechané od elektrických šokov na jeho hrdle, prsiach a nohách. Koža sa už začala oddeľovať od tela a mäkké tkanivá pod kožou boli poškodené. Zistilo sa, že druhé, tretie a štvrté rebro na ľavej aj pravej strane boli zlomené. Horná tretina jeho hrudnej kosti bola zlomená. Jeho celé telo pokrývali sinky a zranenia.

Mladý muž bol ubitý na smrť

Li Zhongmin, muž, 31 rokov bol umučený na smrť 3. marca 2003. Keď zomrel, niektorí svedkovia videli na jeho tele početné rany, krvavé škvrny na zadnej strane jeho hlavy a veľkú oblasť modrín na vnútornej strane jeho stehien. Na jeho chrbte bolo mnoho červených stôp a jeho očné jamky boli hlboko vpadnuté. Vyššie uvedené fotky boli spravené v máji 2001, jeden týždeň potom, ako ho zbili na policajnej stanici Harbin v oblasti Dalian Kaifa. V tom čase boli už jeho rany čiastočne zahojené.

Absolvent Tsinghua univerzity bol umučený na smrť.

Yuan Jiang, 29 ročný, absolvoval čínsku najprestížnejšiu univerzitu, Tsinghua. Bol láskavý, jednoduchý a mal výborný talent. Predtým ako začal praktizovať Falun Gong, trpel rôznymi druhmi chorôb. Raz dokonca kvôli chorobe v škole chýbal jeden rok. Potom ako začal praktizovať Falun Gong, jeho fyzické a mentálne zdravie sa dramaticky zlepšilo. Bol zástupcom generálneho riaditeľa spoločnosti Informačná Technológia v Strojníctve, pridruženej k Telekomunikačnému úradu v meste Lanzhou. V septembri 2001 bol zadržaný v meste Dunhuang, provincia Gansu a odvtedy ho dva mesiace kruto mučili. Použili na ňom celý vagón mučiacich zariadení. Celé jeho telo bolo pokryté ranami a jazvami a bolo príliš strašné pozrieť sa naň. Neskôr umrel.

Podchladenie a vystavenie praktizujúcich páliacemu slnku


2. Praktizujúci predvádzajú mučenie

Podchladenie: V zime, pri teplote mínus 20 a mínus 30 stupňov Celzia policajti alebo väzenskí dozorcovia nútia praktizujúcich stáť vonku iba v spodnom prádle, aby ich prinútili vzdať sa ich viery v Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť.

Vystavenie páliacemu slnku: V horúcom lete, policajti pripútajú pevných praktizujúcich Falun Gongu vonku na horúcom slnku po dlhý čas, čo často spôsobí, že praktizujúci odpadávajú, zanecháva to popáleniny na ich koži a spôsobí stratu telových tekutín. V niektorých triedach vymývania mozgov, aby zakryli to, čo robia, policajti použili ešte zákernejší postup. Uprostred leta uzamkli praktizujúcich v malej vzduchotesnej miestnosti a zapli kúrenie na maximum, aby dlhý čas dusili praktizujúcich.

59-ročná pani bola prinútená kráčať bosá v snehu a bola umučená na smrť

Šaty pani Chen Zixiu celé od krvi, ktoré nechali policajti na dvore.

Chen Zixiu, 59 ročná, bola z dediny Xujiaxiao, Beiguan, oblasť Weicheng, mesto Weifang, provincia Shangdong. Bola bitá plastickými a elektrickými obuškami a tyčami s tŕňmi. Jeden deň predtým ako zomrela, keď zniesla ďalšie kolo bitia obuškami a takmer stratila vedomie, stále sa nevzdala svojej viery v Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť. V ten deň keď zomrela, bola prinútená kráčať v snehu s bosými nohami. Nakoniec spadla, zamdlela a zomrela.

Tigria lavica

Praktizujúci predvádzajúci mučenie "Tigrej lavice".

Pán Liu Chengjun bol priviazaný na Tigriu lavicu 52 dní bez prestávky vo väzení Tiebei.

Liu Chengjun, 32 ročný, bol umučený na smrť. Bol zatknutý, pretože použil televíznu sieť na objasnenie pravdy o Falun Gongu verejnosti. Potom, čo pána Liu Chengjuna spútali a zviazali, policajti mu dvakrát strelili do nôh, čím ho vážne poranili. Fotografia, ktorú poskytla čínska tlačová agentúra ukazuje, že Liu Chengchun, ktorý bol podrobený všemožným mučeniam nemal energiu na to, aby sedel v prirodzenej polohe.

Pichanie drog poškodzujúcich centrálny nervový systém

Aby prinútili praktizujúcich vzdať sa svojej viery, pevným praktizujúcim, ktorí odhodlane zotrvávajú vo svojej viere v Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť sú často pichané dogy, ktoré poškodzujú ich centrálny nervový systém. Niektorí boli týmto umučení do stavu, že sa stali mentálne abnormálnymi. Niektorí boli dokonca umučení na smrť.

Smrť spôsobená vpichnutím veľkého množstva neznámych drog

Pani Lu Hongfent, 37 ročná, bola zástupcom hlavného riaditeľa výchovnej administratívy mesta Lingwu, Základnej školy č. 1 v provincii Ningxia. Bola staršou učiteľkou a výbornou učiteľkou vo svojej oblasti. V miestnej psychiatrickej nemocnici bola podrobená rôznemu mučeniu použitím drog, na následky ktorých umrela.

Zhang Ganglian, 47 ročný bol zástupcom oblastného magistrátu Rongcha, mesto Chongqing. Bol čestným n a nepodplatiteľným úradníkom. Počas pobytu v záchytnom centre Tongliang mu pichli nejakú neznámu drogu a na následky mučenia umrel 9. júla 2002.

Xu Guiqin, 38 ročná bola praktizujúcou Falun Gongu z mesta Taian, provincia Shangdong. Počas jej jednoročnej väzby v nútenom pracovnom tábore pre ženy č. 1 provincie Shangdong bola brutálne mučená. Dva dni predtým, ako ju pustili, pretože sa odmietla vzdať svojej viery, bola znovu zbitá a pichli jej nejakú drogu, poškodzujúcu centrálny nervový systém. Keď sa vrátila domov, zdala sa byť mentálne nenormálna. O deväť dní neskôr umrela.

 

Zheng Dezhen, 38 ročná, bol praktizujúcou Falun Gongu v dediny Xie, mesto Jiuzhai, oblasť Mengyin a provincia Shangdong. Bola nezákonne uväznená "úradom 610" oblasti Mengyin a miestnym policajným úradom. Za stavu, že bola veľmi slabá jej vpichli veľké množstvo drog, ktoré spôsobili jej smrť kvôli zlyhaniu srdca.

 

 

Vŕtanie bambusovými paličkami

Praktizujúci predvádzajúci mučiacu metódu "vŕtania bambusovými paličkami" do končekov prstov pod nechty.

Vŕtanie bambusovými paličkami: Dlhé bambusové paličky sú vtláčané do končekov prstov praktizujúcich cez ich nechty, čo spôsobuje pre obeť nesmiernu bolesť.

Praktizujúci Falun Gongu Cheng Fengxiang z oblasti Yongnian, provincia Hebei bol podrobený tomuto mučeniu "vŕtania bambusovými paličkami".

Liu Jinfang z provincie Henan bola zbitá, čo na nej zanechalo zranenia, policajtmi z politického a bezpečnostného oddelenia mesta Xiangcheng. Potom čo zniesla rôzne druhy mučení, policajti prepichávali jej končeky prstov na rukách a nohách bambusové paličky. Spôsobilo jej to toľko bolesti, že stratila vedomie. Policajti potom znova zapichli do jej prstov na rukách a nohách, aby ju prebudili.

Zhang Zhigang bol praktizujúcim Falun Gongu z Deyangu, provincia Sichuang. Policajti ho najprv zbili a potom vrážali bambusové paličky do jeho končekov prstov a hádzali do červena horúce ohorky cigariet pod jeho spodný odev.

Nútený potrat

Praktizujúci predvádzajúci spôsob núteného potratu.

Nútený potrat: Aby transformovali tehotné praktizujúce Falun Gongu v pracovných táboroch, dozorcovia ich nútia k potratu bez ohľadu na to, ako dlho ich tehotenstvo trvá a či tým riskujú ich životy.

  • Dávanie injekcie na vyvolanie potratu, policajti sa pozerajú na praktizujúcu, ktorá má potrat: Hriešny čin policajtov mesta Mengzhou, provincia Henan. Aby poslali praktizujúcu pani Geng Juying do núteného pracovného tábora, policajti ju prinútili mať potrat. Dali jej injekcie vyvolávajúce potrat proti jej vôli. Keď mala neznesiteľné bolesti, niekoľko policajtov sa na ňu pozeralo a neľudsky sa smialo, keď sa pozerala, ako má potrat, povedali oplzlo, "No nie si pekná? Len sa chceme pozrieť, ako máš potrat." Pani Geng Juying stratila dieťa pred zlomyseľnými očami tých skazených policajtov. Potom pani Geng Juying poslali do centra vymývania mozgov v meste Jiaozuo, provincia Henan.

  • Uväznená v 2. mesiaci tehotenstva a prinútenie k potratu v 7. mesiaci tehotenstva: Pani Liu Sujun, 37 ročná bola uväznená, keď bola 2 mesiace tehotná. Polícia poznala jej fyzický stav, ale aj tak zamykala jej obe ruky a nohy ťažkými okovami. Trpela týmto neľudským mučením, kým nebola v 7. mesiaci tehotenstva. Potom ju prinútili prerušiť tehotenstvo.

  • 8 mesiacov tehotná praktizujúca bola prinútená robiť nútené práce, život alebo smrť novonarodeného dieťaťa ostáva neznámou: Falun Gong praktizujúca pani Liu Qiuhong, 39 rokov, bola pracovníčkou lekárskej spoločnosti Zhongce. Keď bola v 8. mesiaci tehotenstva, policajti ju zadržali u nej doma. Bola prinútená robiť nútené práce. Jej dieťa bolo živé a plakalo, keď sa narodilo, ale potom, ako dieťa poslali preč, jeho život či smrť ostáva neznámou. Potom ako pani Liu prinútili robiť nútené práce, nedovolili jej oddychovať. Namiesto toho bola zadržiavaná na úrade Fenghuangtai, aby jej tam vymývali mozog takmer jeden mesiac. Nedávno bola odsúdená k núteným prácam.

Priviazanie praktizujúceho na zadnú časť auta a rýchla jazda autom

Predvádzanie praktizujúcimi

Ťahanie praktizujúcich autami: Policajti často priviažu praktizujúcich Falun Gongu, ktorí sa nevzdávajú svojej viery a pokojne odolávajú prenasledovaniu na zadnú časť policajného auta alebo motorky a potom rýchlo idú autom, pričom ťahajú praktizujúcich po zemi a spôsobia, že ich telá sú samá rana a odrenina a škaredo dotlčené. Na miestach, kde sa ich telá dotýkali zeme možno vidieť kosti. Je príliš hrozné sa na to dívať.

Zlé činy policajtov miesta Baiguo, mesto Macheng: Zapálili praktizujúceho, ktorý bol ešte nažive a ťahali praktizujúcich po zemi tým, že rýchlo išli na motorke.

Pani Wang Huajun mala asi 30 rokov. V apríli 2001 bola takmer zbitá na smrť úradníkmi miestnej vlády a dotiahli ju pred predný vchod miestnej samosprávy. Poliali jej telo benzínom a zapálili ju. Umrela na následky spálenia; avšak polícia povedala ľuďom, ktorí videli túto udalosť, že to bolo "sebaupálenie".

Policajti tiež uviazali dvoch praktizujúcich Falun Gongu na motorky a išli sa previezť. Scéna týchto dvoch praktizujúcich ťahaných na motorke bola taká krutá, že ľudia sa na to nedokázali pozerať.

Otrocká práca

Praktizujúci predvádzajúci otrockú prácu

Otrocká práca: počas uplynulých piatich rokov boli desiatky tisíc praktizujúcich Falun Gongu ilegálne uväznených a prinútených robiť intenzívnu otrockú prácu bez akejkoľvek odmeny. Pracovné prostredie bolo mimoriadne zlé. Ich produkty zahŕňali balené jediace paličky, reklamné darčeky pre reštaurácie rýchleho občerstvenia a vlasové produkty pre spoločnosť Henan Rebecca vlasové produkty, významú spoločnosť, ktorá prináša zisk z medzinárodného obchodu do mesta Xuchang.

  • Výroba "hygienických" paličiek: Oddelenie odbytu pekingského úradu pre vzdelávanie prácou nútilo ľudí v pracovnom tábore pracovať neúmerne dlhé časy, aby vyrábali "hygienické" paličky, od 6 hodiny ráno do 9 hodiny večer alebo niekedy dokonca cez polnoc. Nielen praktizujúci Falun Gongu boli prinútení baliť paličky, aj väzni drogovo závislí, ochrancovia prostitútok, lúpežníci a zlodeji, všetci boli prinútení baliť paličky. Paličky, ktoré tam vyrábali mali ďaleko od "hygieny". Desiatky väzňov bolo vtesnaných do jednej malej miestnosti, paličky, ktoré sa mali baliť boli nakopené kde-kade na zemi a pracujúci po nich často stúpali. Mnoho z nich malo kožné choroby, svrab a niektorí boli drogovo závislí alebo diagnostikovaní so sexuálne prenášanými chorobami. Niektorí väzni boli nepriateľskí voči spoločnosti a preto úmyselne špinili konce paličiek nečistotami. Niektorí dokonca treli paličky o svoje nohy alebo iné špinavé časti ich tela. Odmena za dohodnutú nútenú prácu sa stala zdrojom príjmov policajtov v pracovných táboroch.

  • Vyrábanie voskových sviečok, ktoré vydávajú silný chemický zápach: Od júla 2001 úradníci v pracovnom tábore Longshan nútili praktizujúcich Falun Gongu, aby spracovávali voskové sviečky v rôznych farbách. Mnoho praktizujúcich bolo bledých, točila sa im hlava, bolo im nanič a stratili chuť do jedla z vdychovania týchto toxických zápachov vydávaných sviečkami.

  • Vyrábanie ľanových vankúšov pre autosedadlá: Nútený pracovný tábor Jiamusi nútil praktizujúcich Falun Gongu, aby vyrábali ľanové vankúše pre autosedadlá od 7 hodiny ráno do 8 hodiny večer bez prestávky. Tento druh ľanu vydáva mnoho čiastočiek a prachu, ktoré sú škodlivé ľudskému zdraviu, dráždia dýchací systém a spôsobujú svrbenie v hrdle a ťažkosti s dýchaním. Na mieste výroby neboli spravené žiadne bezpečnostné opatrenia.

  • Vyrábanie reklamných hračiek pre reštaurácie rýchleho občerstvenia: úradníci z tábora nútených prác Hewan v meste Wuhan po dlhý čas nútili praktizujúcich, aby vyrábali reklamné hračky pre reštaurácie rýchleho občerstvenia mimo Čínu, vrátane hračiek orlov a medveďov. Dielňa začína pracovať o 6 hodine ráno a zostáva otvorená do 2 ráno nasledujúceho dňa.

  • Vyrábanie pendrekov na riadenie automobilovej dopravy a špáradiel: Nútený tábor práce Changlinzi nútil praktizujúcich Falun Gongu, ktorí mali lepší zrak, aby zvárali dohromady pendreky na riadenie dopravy, ktorú používa dopravná polícia. Pendreky sa exportujú do Južnej Kórei. Praktizujúci s horším zrakom sú nútení robiť špáradlá. Pracovný tábor ich núti pracovať 16-17 hodín denne. Tí, ktorí nemôžu pracovať tak rýchlo alebo skončia tak, že musia pracovať deň noc. Kukuričné rezance a chlieb sú jedinou potravou, ktorá je k dispozícii. Praktizujúcich celý čas trápia šokmi elektrických obuškov a bitím.

  • Kvôli svojmu praktizovaniu Falun Gongu boli ich životy plné sily. Pretože sa však nechceli vzdať svojej viery v Pravdivosť-Súcit-Toleranciu, boli cieľom útlaku a mučenia a niektorí z nich boli dokonca umučení na smrť...

Praktizujúci Falun Gongu pán Ma Zuejun, úradník zo železničnej kancelárie mesta Jiamusi, bol umučený až do stupňa, že teraz je na pokraji smrti.

Pán Ma Xuejun, zdravý a šťastný muž potom ako praktizoval Falun Gong. Pán Ma Xuejun po jednoročnom trpení prenasledovania.

Predtým ako Ma Xueju praktizoval Falun Gong trpel aplastickou anémiou a hepatitídou B. Jeho lekár povedal, že neprežije. Koncom roka 1994 začal praktizovať Falun Gong a čoskoro sa úplne uzdravil zo všetkých svojich chorôb. Pán Ma bol uznaný ako dobrý človek, ktorý pracuje ťažko a svedomite. Nikdy ho nepodplatili.

Len preto, že Ma Xuejun sa pevne držal svojej praxe Falun Gongu, počas niekoľkých posledných viac ako štyroch rokov bol dvakrát bezdôvodne zadržaný po dobu šiestich mesiacov. Raz bol odsúdený na 3 roky v nútenom pracovnom tábore. Poslali ho domov, potom, čo sa jeho zdravie kriticky zhoršilo po jednom roku a 6 mesiacoch ilegálneho zadržiavania, počas ktorých bol kruto mučený použitím rôznych spôsobov, vrátanie šokovania elektrickým obuškom a elektrickými kreslami, udieranie na jeho prsty rúk a nôh nohami od stoličiek, kopanie koženými topánkami do spodnej časti chrbta a pŕs a dusenie ho pomocou plastických tašiek.

Praktizujúca Falun Gongu Wu Lingxia z provincie Heilongjiang bola umučená na smrť.


Fotka pani Wu Lingxia a jej syna

Pani Wu Lingxia, 37 ročná trpela nesmiernym fyzickým a mentálnym mučením počas jej zadržiavania v záchytnom centre Shuangyashan, čo spôsobilo, že začala mať problémy s cirhózou pečene a privodenou vodnatosťou. Poslali ju domov a umrela v júli 2002.

Pani Chen Xingtao z mesta Yueyang, provincia Hunan bola zmrzačená v dôsledku prenasledovania a neskôr bola umučená na smrť.

Jej krížová kosť zhnisala a objavila sa veľká diera

Pani Chen Xingtao, narodená v roku 1963 bola praktizujúcou Falun Gongu zo skupiny Xinzhuang, dedina Guqiao, miesto Yanglin, mesto Yueyang, provincia Hunan. V januári 2001 bola ilegálne uväznená v nútenom pracovnom tábore pre ženy Baimalong v meste Zhuzhou, provincia Hunan. Počas jej väzby bola bezohľadne mučená. V dôsledku toho spodná časť jej tela ochrnula a bola meravá a trpela nedostatočnosťou vnútorností. Prepustili ju z pracovného tábora v máji 2001 a po viac ako jednom roku utrpenia umrela.

Podľa dostupných štatistík bolo do 29, augusta 2004 prinajmenšom 1032 praktizujúcich Falun Gongu umučených na smrť.

Viac ako 6000 praktizujúcich bola ilegálne odsúdených do väzenia.

Viac ako 100.000 praktizujúcich bola poslaných do nútených pracovných táborov.

Niekoľko tisíc praktizujúcich Falun Gongu je nútene zadržiavaných v psychiatrických ústavoch a sú im pichané drogy, ktoré poškodzujú ich centrálny nervový systém.

Mnoho praktizujúcich Falun Gongu bolo unesených a zadržiavaných v centrách "vymývania mozgov" na rôznych miestach, kde sú podrobovaní duševnému mučeniu. Mnoho ľudí bolo zbitých, fyzicky potrestaných a dokonca ekonomicky vydieraných.

Desiatky miliónov členov rodín praktizujúcich Falun Gongu, kolegovia a priatelia bolo tiež prenasledovaných a boli im vymývané mozgy do rôzneho stupňa.

Kvôli tesnej informačnej blokáde Jiangovho režimu ohľadom brutálneho prenasledovania nebolo odhalené veľké množstvo faktov o prenasledovaných. Navyše, niektoré z mučení sú natoľko kruté, že ich nemožno demonštrovať na obrázkoch ani živou rekonštrukciou, preto to, čo ukazujeme tu je len malá časť prenasledovania vzhľadom na jeho hĺbku, rozsah a vážnosť.

Vážení priatelia,
Vaše milé slová,
Váš súcit a láska
Váš podpis...
Všetko to je pre nás veľmi vzácne
Jemná sila dobroty sa nazbiera, aby prelomila temnotu
Zastavme mučenie

Svet potrebuje Pravdivosť, Súcit a Toleranciu...

Výstavy proti mučeniu sa dotýkajú sŕdc ľudí. Ľudia sú šokovaní a rozhorčení nad krutosťou Jiangovho režimu.

Ľudia vyjadrujú svoj súcit a prelievajú slzy kvôli dobrým praktizujúcim Falun Gongu

Ľudia slávnostne podpisujú svoje mená do knihy petícii odsudzujúcej neľudské prenasledovanie praktizujúcich Falun Gongu Jiangovou skupinou. Ľudia sa pýtajú, "Ako vám môžeme pomôcť?"

http://minghui.tv/pics/0003/Aug/21/poem_english.jpg

Seď po mojom boku
Zatvor oči
Spolu v tichu
Voláme po
Zastavení mučenia
Zastavení zabíjania
Zastavení prenasledovania
Súcit v našich srdciach rastie
Spolu v tichu
Naše želania to môžu zmeniť

Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/9/1/51972.html
Čínska verzia: http://pkg2.minghui.org/mh/2004/8/26/torture/Torture_exhi.htm