Osemdesiatročná žena získala späť zdravie a zbavila sa celoživotných zlozvykov

(Clearwisdom.net) Falun Gong praktizujem od roku 1997. Keď som navštívila moju tetu s tým, že by aj jej mohol pomôcť, povedala mi: "Falun Dafa je dobrý, ale ja nemôžem cvičiť. Pozri, nedokážem ani zdvihnúť ruku, aby som sa učesala. Neviem ani prekrížiť nohy. Nemôžem cvičiť, táto kultivácia, to je pre mladých ľudí."

Znova som svojich príbuzných navštívil v roku 2005 počas Čínskeho nového roka. Moja teta mi povedala: "Mohla by si poprosiť tvojho majstra, aby mi pomohol. Necítim sa tento rok veľmi dobre. Mám bolesti a slabosť v nohách. Trpím aj závratmi. Čo keď spadnem a nedokážem vstať? Mám už 82 rokov. Smrti sa nebojím, ale mám obavu, aby som neostala nevládna."

Povedala som jej: "Mohla by si si v duchu opakovať "Falun Dafa je dobrý. Zhen-Shan-Ren (Pravdivosť, Súcit, Znášanlivosť) je dobrý." Súhlasila. Ešte v ten večer mi radostne povedala: "Tvoj majster sa o mňa stará, nemám už závraty a cítim sa sviežo." Bola som príjemne prekvapená: "Nevieš čítať, ale prinesiem ti nahovorené prednášky a môžeš ich počúvať." Povedala: "Dobre, budem ich študovať."

Doniesla som jej prednášky z 9-dňového seminára v Guangzhou. Dcéra jej kúpila prehrávač a ona tie prednášky každý deň počúvala. Čoskoro dokázala zdvihnúť ruku a ani v nohách necítila žiadnu bolesť. Teraz je schopná variť, plieť, či obrábať záhradku. Je šťastná a často sa usmieva.

Tesne pred Čínskym novým rokom 2006 si dvakrát umyla vlasy, pozrela sa do zrkadla a zbadala, že sú šedé. Umyla si ich znova a stále boli šedé. Ako to? Ešte raz sa poriadne pozrela do zrkadla. Prekvapilo ju, že jej začali tmavnúť vlasy. Vtedy mala už 86 rokov. Susedia hovorili: "Má teraz hladkú tvár a zdravú farbu. Nie je možné, aby niekto, kto má viac ako 80 rokov, mohol takto vyzerať." Každý deň počúva Zákon. Prišla na to, že praktizujúci by nemal fajčiť a piť. Povedala: "Majster hovorí, že fajčenie a pitie sú pripútanosti a nerobia ľudskému telu nič dobré. Musím prestať fajčiť aj piť." Zlozvyk fajčenia mala od svojich rodičov - obaja boli tuhí fajčiari. Napokon sa ho zbavila, rovnako ako aj pitia alkoholu. Tí, čo moju tetu poznali, sa divili: "Ona prestala fajčiť aj piť? To je zázrak!"

Počas jesenného zberu úrody v roku 2007 pršalo a moja teta sa pošmykla. Narazila si lakeť o okenný parapet a tak ju to rozbolelo, že rukou nemohla vôbec hýbať. Ľudia hovorili: "Je už veľmi stará, mohla by to byť zlomenina. Rýchlo ju vezmime do nemocnice!" Doktori zistili, že mala vykĺbený lakeť. Napravili jej ho a o pár dní sa jej to zahojilo.

Nedávno spadla na dvore a jej dcéra jej pribehla pomôcť, avšak ona sama vstala zo zeme a vôbec nič jej nebolo. Podobné incidenty sa jej stali niekoľkokrát.

Zdroj: http://clearwisdom.net/html/articles/2009/9/5/110598.html