Liang Xin: "Falun Dafa mi zachránil život"


Staršia žena rozpráva o tom, ako sa život-ohrozujúce choroby stratili po niekoľkých mesiacoch od naučenia sa Falun Gongu

Keď 61 ročnej Lian Xin diagnostikovali tri zhubné nádory v bruchu, nikto neveril, že bude dlho žiť. Ženu z vidieckej provincie Henan hospitalizovali a diagnostikovali jej celú radu chorôb. Lekári jej povedali, že sú neliečiteľné.

Odovzdala sa osudu a len na naliehanie svojej dcéry prijala drahé liečenie. Jej muž, nazdávajúc sa, že jej dni sú spočítané, jej nosil obľúbené jedlá a bral ju na obľúbené filmy. Susedia sa s ňou prichádzali rozlúčiť.

Vtedy sa pani Liang od svojej tety dozvedela o Falun Dafa.

"Okamžite som verila tomu, čo hovorí," spomína si pani Liang. Ešte v tú noc išla aj so svojím mužom ku svojej tete, kde ich naučili päť meditatívnych cvičení Falun Dafa a dali im knihy s filozofiou tejto praxe.

V tú noc mala pani Liang najpokojnejší spánok, na aký si spomína.

"Hneď prvú noc som spala veľmi dobre," hovorí. "Ďalšiu noc som spala tiež veľmi dobre, potom ako som si čítala filozofiu Falun Gongu. Predtým, ako som začala študovať túto prax, to bolo veľmi zriedkavé."

Pani Lian začala veriť princípom Falun Dafa - Pravdivosti, Súcitu a Znášanlivosti. Jej názory sa začali meniť a jej zdravotné problémy sa začali strácať.

V čase keď prečítala väčšinu z hlavného textu Falun Gongu, knihy Čuan Falun, bola schopná kráčať sama, čo predtým takmer vôbec nedokázala. Jej zahmlené videnie sa v priebehu mesiaca vyjasnilo. Dnes, potom ako praktizovala Falun Dafa 6 mesiacov, už pani Liang nemá symptómy, ktoré ju viedli do nemocnice a môže vykonávať všetky domáce práce.

Podobne ako ďalšie podobné prípady po celej Číne, náhle zotavenie pani Liang z nebezpečnej choroby spôsobilo, že jej susedia zmenili názor na Falun Gong. Potom ako im roky štátne médiá opakovali, že prax je podozrivá a škodí spoločnosti, videli sami ako pomocou nej dostal človek z ich okolia ďalší diel života.

"Predtým niektorí ľudia z mojej dediny hovorili, že neveria, že Falun Gong ma dokáže uzdraviť. Ale teraz, keď to videli na vlastné oči, sa to už nikto neodváži povedať, a všetci rozumejú prospešnosti Falun Gongu."

"Som energickejšia ako väčšina mladých ľudí. Nikdy by ste nepovedali, že som iba pred niekoľkými mesiacmi bola na prahu smrti. Je to preto, že Falun Dafa mi zachránil život."

Zdroj: http://www.faluninfo.net/article/603/?cid=60