Ochrana kníh Falun Dafa plodí šťastie

(Clearwisdom.net) Syn v širšej rodine s piatimi členmi mal srdcovú chorobu a podrobil sa operácii srdca v nemocnici Longnan. Bohužiaľ po operácii ostal v kóme.

Jeho žena vzala ich dieťa a opustila ho. Jeho otec tiež prestal chodiť do nemocnice. Jeho matka sedela pri posteli svojho syna každú noc a plakala.

Jednej noci mala matka sen. Snívalo sa jej o vznešenom človeku v bielych šatoch, ktorý jej povedal, "Váš syn prešiel pod moju ochranu." Keď sa stará žena prebudila, pozrela sa na syna a videla, že je stále rovnaký. Druhú noc mala rovnaký sen, avšak jej syn tam stále ležal bez pohybu. Tretiu noc mala matka opäť rovnaký sen. Pomyslela si, "Tri dni po sebe som mala rovnaký sen. Čo sa deje?" Pozrela sa na svojho syna. Práve v tom momente náhle otvoril oči.

Odvtedy jej syn opäť získal zdravie.

Priateľ počul o tejto veci a spýtal sa matky, "Ku komu sa vaša rodina modlí? Aká je vaša duchovná viera?" Matka povedala, "Nemodlíme sa k nikomu a nemáme žiadnu duchovnú vieru."

Spomenula si však, že raz ju praktizujúci Falun Dafa požiadal, aby ochránila nejaké knihy Falun Dafa. Tento priateľ nasledoval túto starú ženu domov, aby sa pozrel na tie knihy. Keď obrátil prvú stránku knihy a ukázal na fotografiu zakladateľa Falun Gongu, spýtal sa starej ženy, "Je toto ten človek, ktorý sa vám prisnil?" Povedala niekoľkokrát, "Áno! To je on!"

Získanie šťastia za ochranu kníh Falun Dafa - táto udalosť sa stala čoskoro široko známou po celej nemocnici Longnan.

2. november 2004

Pozn. prekladateľa: V Číne je od začiatku prenasledovania v roku 1999 zakázané prechovávať knihy Falun Dafa. Na začiatku prenasledovania boli knihy dokonca habané a pálené a ich prechovávanie je dokonca trestné, čím sa vláda snaží zabrániť ľuďom, aby si sami mohli urobiť obraz, čo sa tam píše.

 


Anglická verze: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/11/9/54355.html