Pomocou chemoterapie a hormonálnej liečby sa nepodarilo odstrániť nádory; praktizovanie Falun Dafa ma vyliečilo

(Clearwisdon.net) Som praktizujúcou Falun Dafa z mesta Jinzhou. V októbri 1992, predtým ako som začala praktizovať Falun Dafa, vyvinuli sa mi na krku tri alebo štyri nádory veľkosti vajca. Podrobila som sa vyšetreniu v Centrálnej mestskej nemocnici, avšak vzorky tkaniva neboli diagnostikované. Moje vzorky tkaniva poslali do Pekingskej nemocnice pre nádory. V čase keď som sa podrobila druhému vyšetreniu v decembri sa nádory rozšírili do hrudníka, žalúdka, panvy a ďalších častí tela. Považovali ma za prípad v neskorom štádiu a povedali mi, že musím začať s chemoterapiou.

S chemoterapiou som začala v januári 1993. O dva mesiace neskôr nebolo možné nádory zistiť okom, ale pri prehliadke boli stále zistené. Dva ďalšie mesiace terapie neviedli k žiadnej zmene a rakovina sa rozšírila do kostí. Pretože chemoterapia zabíja aj dobré aj zlé krvné bunky, stala som sa veľmi slabou a všetky moje vlasy mi vypadali. Brala som mnoho hormonálnych prípravkov a mohla som sotva jesť. Vedela som, že trpím smrteľnou chorobou vo svojich 37 rokoch a myslela som si, "Opustím tento svet? Bude môj život taký krátky?" Plakala som. Započula som, ako niekto povedal mojej rodine, že nemám nádej na vyliečenie a nech ma vezmú domov a dajú mi jesť, čo chcem, pretože nebudem žiť dlho. Keď som to počula, bolo mi ešte horšie.

Zatiaľ čo som žialila nad svojím nešťastím, priateľka mi povedala o Falun Gongu. Povedala, že je to výborná prax a že by som to mala vyskúšať. Pomyslela som si, "Budem to určite praktizovať." Dala mi prepracované vydanie knihy Falun Gong. Mala som pocit, že je to veľmi dobrá kniha. Zostala som v nemocnici ďalšie dva mesiace a zúčastnila som sa na 11. seminári Falun Gongu, ktorý viedol Majster Li v Pekingu od 25. júla 1993. Po deviatich dňoch prednášok som bola hlboko pohnutá, pretože Majster odpovedal na mnoho z otázok, o ktorých som často v živote rozmýšľala, ale na ktoré som nenašla odpoveď. Konečne som našla Pravdu, Veľkú Cestu! Navštívila som ďalší seminár Falun Gongu a stala som sa plnou energie a moje telo bolo silnejšie. Dozvedela som sa význam života, prečo žijeme a prečo sme chorí. Uvedomila som si, že ľudia by mali žiť spravodlivý život a byť ohľaduplní k druhým, zbaviť sa zlých myšlienok a zlých úmyslov, nasledovať Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť, a potom nebudú mať choroby. Moja rodina ma sprevádzala na týchto dvoch seminároch a ja som po príchode domov začala praktizovať. Nasledovala som Majstrove slová a neustále som si zlepšovala svoj charakter. Stala som sa zdravšou.

Koncom roku 1993 som išla do Mestskej nemocnice na prehliadku a rozbor ukázal, že nádory sa úplne stratili. Nebola som chorá! Falun Dafa ma zachránil a dal mi nový život. Slovami nemožno skutočne vyjadriť moju vďaku Majstrovi. Moja rodina a priatelia videli zmeny na mne a mali z toho radosť. Tiež navštívili Majstrove semináre. Choroby, ktoré trápili mojich rodičov po takmer celý život, boli preč. Moja rodina bola veľmi šťastná a už sa nemuseli strachovať o moje zdravie. V posledných desiatich rokoch som nezjedla ani jedinú pilulku. Všetko toto mi dal Falun Dafa!

V júli 1999 ľudia pri moci zakázali praktizovanie Falun Gongu, čo je takmer neuveriteľné. Diktátor pri moci neustále šíri falošné správy v novinách a v televízii, ktorými chce oklamať ľudí. Úplne prekrútili fakty a ohovárajú Falun Dafa. Svojím vlastným zážitkom chcem povedať ľuďom, že Falun Dafa je dobrý a že by sa nemali nechať týmito lžami podviesť.

Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/9/22/52686.html
Čínska verzia http://www.minghui.ca/mh/articles/2004/5/6/73973.html