Obrazy od praktizujúcich Falun Gongu: "Zlaté lotosové kvety"

Olej na plátne: "Zlaté lotosové kvety" od Shen Daci (175*110 cm), 2004
Kliknite
pre zobrazenie obrazu vo veľkom rozlíšení

[PureInsight.org] Poznámka vydavateľov: Odvtedy čo Jiang Zemin a jeho nohsledi začali 20. júla 1999 prenasledovanie Falun Gongu, ku 15. novembru 2004 viac ako 1121 praktizujúcich Falun Gongu dokázateľne umrelo na následky prenasledovania. Skutočný počet je však výrazne vyšší. Podľa vlastnej internej štatistiky úradu vlády Číny počet praktizujúcich, ktorí umreli potom ako ich zatkli, dosiahol 1600 ku koncu roka 2001. Čínska polícia protizákonne prehľadáva domy praktizujúcich Falun Gongu a lúpi ich osobný majetok. Milióny praktizujúcich bolo poslaných do nútených pracovných táborov a väzení, kde sú podrobovaní duševnému ako aj fyzickému mučeniu. Deti praktizujúcich Falun Gongu sa stali obeťami tohto nezmyselného prenasledovania. Niektoré deti praktizujúcich Falun Gongu sa stali bezdomovcami, potom ako polícia uniesla ich rodičov. Niektorí boli zanechaní v opatere starých rodičov, ktorí sú sotva schopní žiť nezávisle. Niektorí boli ilegálne zadržaní vo väzení spolu s rodičmi. Niektoré deti praktizujúcich sa stali sirotami bez domova, potom ako ich rodičov umučili na smrť. Praktizujúci Falun Gongu, ktorí sú umelcami, teraz odhaľujú svetu svojimi štetcami, že tieto nevinné deti v Číne sú tiež obeťami Jiang Zeminovho prenasledovania. Dúfajú, že ich umelecké diela pomôžu pozdvihnúť povedomie ľudí, ich svedomie a pomôžu tak ukončiť toto neľudské prenasledovanie praktizujúcich Falun Gongu a ich detí.

# # #

Obraz "Zlaté lotosové kvety" zobrazuje príbeh praktizujúcej Falun Gongu a jej synčeka, ktorí boli umučení na smrť potom, ako ich uniesla čínska polícia. Je to pravdivý príbeh, ktorý sa stal v Číne v roku 2000.

Pani Wang Lixuan, 27 ročná, bola praktizujúcou Falun Gongu z obce Nangou, mesto Qixiasikou, provincia Shangdong. Jej syn, Meng Hao, mal menej ako 8 mesiacov, keď ho zabili. Odvtedy čo Jiang Zemin začal 20. júla 1999 prenasledovať Falun Gong, pani Wang išla osemkrát do Pekingu, aby apelovala za navrátenie dobrej povesti Falun Gongu a jeho praktizujúcim, trikrát z toho keď bola tehotná a dvakrát spolu so svojím synčekom. 21. októbra 2000 sa jej ako aj jej synčeka zmocnila polícia pre ceste do Pekingu. 7. novembra 2000 polícia zatkla pani Wang a jej synčeka keď objasňovali pravdu na námestí Tiananmen. Pretože pani Wang Lixuan pracovala pre továreň vo vývojovej oblasti Yantai, policajt menom Mou z úradu verejnej bezpečnosti vo vývojovej oblasti Yantai ich vzal do Pekingu na úrad vývoja oblasti Yantai, ktorý sa nachádza na 18. poschodí centra Hua'ao a držal ich tam. Okolo 4 hodiny popoludní toho istého dňa prišla správa, že Wang a jej synček spadli z balkónu na 18. poschodí. Boli na mieste mŕtvi. Bol to hrozný pohľad.

Wang Lixuan-ina matka, pani Li Xiuxiang je tiež praktizujúcou Falun Gongu. Keď jej manžel dostal oznámenie o smrti a prišiel do Pekingu s niekoľkými ďalšími členmi rodiny, našli zmrazené telá Wang Lixuan a jej synčeka.

Pri obhliadke mŕtvych tiel sa zistilo, že jej krk a kĺby na prstoch boli zlomené, lebka bola prepadnutá a v jej páse bola zapichnutá ihla. Na členkoch dieťaťa sa našli dve hlboké pomliaždeniny. Na jeho hlave sa našli dve podliatiny a v jeho nose krv. Možno z toho vyvodiť, že pomliaždeniny vznikli, keď mučitelia zavesili malého Meng Hao [menej ako osemmesačné dieťa] za členky dole hlavou. Jiang Zeminovi prisluhovači neušetrili ani dieťa! Tragická smrť pani Wang Lixuan a jej synčeka vyžaduje ďalšie vyšetrovanie. Pravda nevyhnutne vyjde na povrch keď skončí prenasledovanie a keď sa ukončí informačná blokáda čínskej komunistickej strany. Jiang Zemin a jeho prisluhovači musia byť postavení pred súd.

Zdroj: http://www.pureinsight.org/pi/articles/2004/11/29/2609.html
Originál: http://www.zhengjian.org/zj/articles/2004/11/9/29857.html