Cvičenia Falun Gong boli predstavené na Ekologickom jarmoku v Považskej Bystrici

Dňa 26. apríla sa v Považskej Bystrici konal IX. Ekologický jarmok. Podujatie zorganizoval Okresný úrad v  spolupráci s Mestským úradom v Považskej Bystrici a cieľom bola prezentácia vybraných ekologických tém, ktorým sa venovali žiaci viac ako 10 základných škôl. Sprievodným programom počas Ekologického jarmoku bol kultúrny program, v rámci ktorého bol účastníkom prezentovaný cvičebný systém Falun Gong.

Praktizujúci dostali možnosť prezentovať cvičenia Falun Gongu na pódiu. Divákom bol predstavený systém Falun Gong a jeho účinky na zdravie človeka. Na pódiu boli predvedené cvičenia 1 až 4 a diváci sa mohli dozvedieť o tom, ako cvičenia otvárajú energetické dráhy v tele a umožňujú telu, aby sa vrátilo do svojho pôvodného, zdravého stavu.

Počas prezentácie cvičení si niekoľko žiačok základných škôl cvičenia priamo aj vyskúšalo. Hovorili o pocite silnej energie a po cvičení sa pristavili aj pri stánku Falun Gong, aby si odtiaľ odniesli lotosový kvietok na pamiatku.

Pri stánku Falun Gongu sa deti ďalej mali možnosť naučiť skladať lotosové kvietky a niektoré túto príležitosť aj využili a odnášali si vlastnoručne poskladaný lotosový kvietok.

Stánok Falun Gongu na Ekologickom jarmoku v Považskej Bystrici

 

Skladanie lotosových kvietkov na Ekologickom jarmoku v Považskej Bystrici

 

Predvádzanie cvičení Falun Gong na Ekologickom jarmoku v Považskej Bystrici