Môj zrak sa upravil po šiestich dňoch cvičenia Falun Gongu

(Clearwisdom.net) Mám 53 rokov. Hoci som nový praktizujúci, s Falun Dafa som sa stretol už dávno. Vtedy som však bol zaneprázdnený podnikaním a necvičil som ho.

V máji 2007 sa mi náhle zhoršila moja choroba zraku. Boleli ma oči a niekedy som ich kvôli tomu ani nemohol otvoriť. Nevidel som dobre ani na schody a televízor som pozeral z jedného metra, hoci obrazovka mala 50 palcov. Už po dvadsiatich minútach pozerania ma vždy rozboleli oči. Túto chorobu zraku som mal už od malička. Zháňal som lieky po celej Číne a navštívil som mnoho známych doktorov, expertov aj profesorov. Avšak nikdy sa mi to nezlepšilo.

Raz mi moji príbuzní opäť spomenuli Falun Gong. "Falun Gong je kultivačná prax mysle a tela. Dejú sa v nej zázraky. Mal by si to skúsiť." Ako poslednú šancu som teda začal cvičiť. Po šiestich dňoch ma oči prestali bolieť. Dokonca som mohol pozerať televízor tri a pol hodiny a stále nič. Pomyslel som si, že ak mi oči dovolia čítať, mohol by som aj čítať knihu Čuan Falun.

O niekoľko dní som sa pokúsil čítať, a naozaj som rozoznával jednotlivé slová (kvôli mojej chorobe som už mnoho rokov vôbec nečítal) a nepotreboval som už na to lupu. Kdekoľvek som sa pozrel, všetko som rozpoznával. Po prvýkrát som jasne videl modrú oblohu, zelenú trávu a farby šiat, ktoré mali ľudia na sebe. Ťažko sa mi slovami popisuje, akú som mal z toho radosť. Otvoril som knihu Čuan Falun a ďakoval som Učiteľovi. Bol som dojatý.

Je mi ľúto, že som Falun Dafa nezačal praktizovať už skôr. Pomocou štúdia Zákona a kultivovania svojho charakteru som nasledoval princípy pravdivosti, súcitu a znášanlivosti. Môj pohľad na svet sa zmenil. Som teraz láskavejší a miernejší. Snažím sa byť tolerantný k svojej rodine a málokedy ma niečo nahnevá. Už ani vlastne neviem, aké je to nahnevať sa. V minulosti moja rodina nechcela, aby som cvičil Falun Gong. Keď videli, ako som sa zmenil, začali ma podporovať. Teraz mám čistú hlavu a som zdravý. Doma hovoria, že sa zo mňa stal úplne iný človek.

Zdroj: http://clearwisdom.net/html/articles/2009/8/30/110431.html