Prekvapivá premena mojej tety

(Clearwisdom.net)

Čoskoro potom, ako bola moja svokra prepustená z väzenia, jej sestra dostala náhle bolesti chrbta z chrupavky, ktoré boli také neznesiteľné, že sa cítila, akoby visela medzi životom a smrťou. Keď kráčala, musela byť ohnutá takmer do deväťdesiatstupňového uhla, akoby na svojom chrbte niesla dieťa. Ak sa chcela otočiť keď spala, musela najprv zodvihnúť jednu nohu a potom druhú. Navyše, rast spôsobil tlak na nerv, čo spôsobilo obrovskú bolesť. V nemocnici jej doktor povedal: "Zaplaťte 10.000 jenov, potom vás prijmeme do nemocnice. Ale nikto nemôže garantovať výsledky operácie. Nedá sa garantovať ani 80% šanca na úspech." Jej rodina nebola vôbec bohatá. Obaja jej synovia nemali formálnu prácu. Jeden jazdil s taxíkom, pričom druhý vyrábal drobné vecičky. Sotva mali dosť na prežitie, takže pre nich bolo úplne nemožné dovoliť si také vysoké lekárske náklady. Preto skúšala tradičnú čínsku medicínu. Minula však niekoľko sto jenov bez toho, aby videla nejaký pokrok.

Jej najmladší syn povedal: "Mama, navrhujem, aby si sa naučila Falun Gong od mojej tety (mojej svokry). Vieš, ako na tom bola so zdravím predtým. Teraz nemá ani stopu po chorobe. Falun Gongu sa nevzdala, dokonca aj keď ju zavreli do väzenia. Falun Gong je určite veľmi dobrý." Jej starší syn však oponoval, "Ak sa uzdravíš praktizovaním Falun Gongu a neminieš ani halier, pôjdem do ulíc a budem kričať: Falun Gong je dobrý." Moja teta odpovedala: "Dúfam, že budem praktizovať Falun Gong."

Nasledujúci deň prišla navštíviť moju svokru a vyjadrila svoju túžbu naučiť sa Falun Gong. Zo všetkých sestier bola ona najdivokejšia, s najväčšou túžbou vyniknúť a mala žiarlivú povahu. Keď ju niekto urazil, sedela na lavici a nadávala aj niekoľko dní. Hoci bola negramotná, bola veľmi prefíkaná pri obchodovaní. Nechcela trpieť žiadne straty. Rada získavala na úkor druhých, ale nikde to nebolo naopak. Zoči-voči takémuto človeku sa jej moja svokra spýtala: "Je možné, aby si sa naučila Falun Gong? Si schopná? Falun Gong je kultivačná metóda, ktorá nasleduje princípy pravdivosti-súcitu-znášanlivosti a ty rada nadávaš." Moja teta odpovedala: "Môžem sa zmeniť." Moja svokra pokračovala: "Rada získavaš na úkor druhých a si sebecká." Moja teta znova zopakovala, "Môžem sa zmeniť." Moja svokra pokračovala: "Náš Učiteľ vyžaduje, aby sme neudierali naspäť, keď nás bijú a nenadávali naspäť, keď nám nadávajú. Ty tak rada iným nadávaš, je pre teba možné to vydržať?" Moja teta stále opakovala rovnaké slová. Takže moja svokra pokračovala: "Falun Gong požaduje zušľachťovanie vlastného charakteru. Takže nestačí len praktizovať cvičenia. Ako budeš môcť čítať Dafa knihy, keď si negramotná?" Moja teta odpovedala: "Požiadam ženu svojho syna, aby ich pre mňa čítala." Moja svokra sa spýtala: "Bude to chcieť spraviť?" Moja teta odpovedala rýchlo: "Áno, spraví to." Keď o tom chvíľu rozmýšľala, moja svokra si nebola istá, či moja teta je naozaj úprimná. Takže jej neodpovedala okamžite.

V nasledujúcich dňoch moja teta nasledovala moju svokru takmer po celý čas. Moja svokra teda spoznala, že to myslí úprimne, dala jej niekoľko Dafa kníh a povedala jej: tieto knihy sú veľmi vzácne; musíš ich prečítať aspoň raz. Prosím, vráť mi ich okamžite, ak ich nebudeš čítať. Naučím ťa cvičenia, keď ich dočítaš.

Po približne 12 dňoch moja svokra kupovala niečo na trhu roľníkov a počula niekoho, ako ju pozdravil. Keď sa otočila, videla moju tetu. Svokra sa jej spýtala, či skončila s čítaním. Teta odpovedala, že nie, že jej stále zostáva 30 strán. Moja svokra si nebola celkom istá. Ale predtým ako moja svokra odpovedala, moja teta radostne povedala: "Pozri, môj chrbát je už rovný." Naozaj! Jej chrbát sa narovnal.

Moja svokra sa tiež potešila a spýtala sa jej: "Stále ťa to bolí?" "Iba trochu." Keď hovorila, moja teta sa otočila, aby potvrdila to, čo povedala. Potom pokračovala v hovorení o ďalšom zázraku. Predtým ako požiadala nevestu, ženu svojho syna, aby jej čítala Zhuan Falun, jej nevestu seklo v chrbte. Jej nevesta sedela celý deň pred stolíkom s mah-džongom a sotva čítala nejaké Dafa knihy mojej tete. Preto ich nestihla dočítať v takom krátkom čase. Ale aj tak, po prečítaní niekoľkých strán, jej nevesta sa tiež zotavila. Takže bola tiež priamo dotknutá zázrakom Dafa.

Týmto spôsobom nastúpila moja teta na cestu kultivácie. Neskôr zasiahol jej švagor a poriadne jej vynadal. Iba sa usmiala a neoplácala mu to. Jej príbuzný bol šokovaný. Predtým keď kupovala zeleninu, otrhala listy až po jadro. Teraz to nikdy nerobí. Tiež už neberie viac zeleniny potom čo zaplatí ani nekradne malé kúsky bez vedomia predavača. Príslovie hovorí: Leopard nikdy nemení svoje škvrny. Avšak Dafa môže ľahko zmeniť najošklivejšiu časť ľudskej povahy a očistiť znečistené ľudské srdcia.

Tak ako by to malo byť, jej zdravie sa zlepšovalo zo dňa na deň a nestálo ju to ani halier, ani nemusela trpieť. Zbavila sa svojich zlých myšlienok a na oplátku získala zdravé telo. Nie je to kúzlo?

Jej najstarší syn bol svedkom tohto zázraku. Odvtedy hovorí každému, koho stretne: "Falun Dafa je dobrý." Keď niekto odporuje, povie mu: "Zažili ste zázraky Dafa? Poznáte Falun Gong? Poznáte praktizujúcich Falun Gongu? Osobne som bol svedkom..."

Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/8/17/51460.html
Čínska verzia http://www.minghui.cc/mh/articles/2004/8/1/80768.html