Pastier začína cvičiť Falun Dafa; v sídle vodcu dediny je založené miesto na praktizovanie


(Clearwisdom.net)

1. Príbeh: Pastier začína cvičiť Falun Dafa; v sídle vodcu dediny je založené miesto na praktizovanie

V našej oblasti žije pastier, ktorý má približne 40 rokov. Keď viedol svoje ovce na pašu, videl niekoľko letáčikov Falun Gongu a požiadal niekoho, kto vie čítať, aby mu ich prečítal, pretože bol negramotný. Človek mu povedal, že je tam napísané "Globálny proces na postavenie Jiang Zemina pred súd" a tiež "Falun Dafa je dobrý."

Keď si to vypočul, neustále si v mysli tie slová opakoval. Keď sa vrátil domov, večer si vyprázdnil vrecká a uvedomil si, že si zabudol vziať liek, ktorý mal vo vrecku. Mal vyskočenú platničku a trpel problémami s chrbticou, čo ho nútilo brať liek štyrikrát denne v pravidelných intervaloch; ak nie, bolesť by bola neznesiteľná. Dnes si zabudol dať liek, avšak jeho chrbát ho nebolel.

Zdalo sa mu to zvláštne. Jeho žena sa ho spýtala, "Čo sa ti dnes stalo?" Odpovedal, "Dnes som si opakoval v mysli slová Falun Gong." Jeho žena povedala, "Choď sa teda spýtať praktizujúceho Falun Gongu, či ti vie o tejto veci povedať viac."

Praktizujúci Falun Gongu mu povedal, "Náš Učiteľ povedal, že aj keď bežný človek povie, že "Falun Dafa je dobrý", budem ho chrániť. Teraz celá rodina pastiera začala praktizovať Falun Gong. Miesto praktizovania je dokonca umiestnené v sídle vodcu dediny. Je preto mnoho ľudí v tejto dedine, ktorí začali praktizovať Falun Gong.

2. Príbeh: Potichu opakujúc "Falun Dafa je dobrý"; kovová tyč sama od seba zmizla

V meste Tongzhaipu, oblasť Tanghe, provincia Henan je staršia pani, ktorá má okolo 80 rokov. Keď jej chirurg napravoval zlomeninu, musel jej voperovať kovovú tyč do stehna. Následne sa miesto operácie infikovalo a bolo bolestivé. Keďže pani je v pokročilom veku, jej syn sa neodvažoval nechať ju podstúpiť operáciu znova. Mohol sa len bezmocne prizerať, ako sa pri liečení trápi.

Jedného dňa jej povedal praktizujúci Falun Dafa, "Ak budete úprimne opakovať "Falun Dafa je dobrý" a "Pravdivosť-súcit-tolerancia je dobrá", pomôže to vašej nohe."

Pani mu verila a potichu opakovala každý deň "Falun Dafa je dobrý" a "Pravdivosť-súcit-tolerancia je dobrá". O mesiac neskôr sa bolesť v jej nohe stratila a kovová tyč sama od seba zmizla.

3. Príbeh: Zázrak prejavený pomocou Falun Dafa: Nákladné auto úspešne prišlo na stavenisko

Na jar tohto roku stavali internát pre strednú školu č. 1 v oblasti Wangkui, provincia Heilongjiang. Jedného dňa naložili auto kovovými tyčami, ktoré boli potrebné na stavenisku. Zistili však, že pneumatika má na sebe 30 centimetrovú vydutinu. Ľudia boli šokovaní a nevedeli, čo spraviť. Desiati robotníci nakladali to auto celé doobeda. Čo majú spraviť teraz?

Vyloženie železných tyčí by zabralo celé odpoludnie a na stavenisku urýchlene tieto tyče potrebovali. Šofér bol veľmi znepokojený. Niekto povedal, že čítal na letáčiku Falun Gong, že by bolo pomerne užitočné nahlas povedať "Falun Gong je dobrý." Týchto desať robotníkov teda nahlas hovorilo "Falun Gong je dobrý" celou cestou za pohybujúcim sa autom a nakoniec úspešne dosiahli stavenisko. Keď skončili s vykladaním auta a prázdne auto vyšlo z dvora na niekoľko metrov, ozvala sa hlasná rana. Poškodená pneumatika praskla!

Ľudia navôkol začali hovoriť, že Falun Dafa je naozaj veľmi zázračný.

Anglická verzia: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2004/8/24/51679.html
Čínska verzia: http://minghui.org/mh/articles/2004/8/6/81117.html