Výjavy mučenia v uliciach Bratislavy?

Praktizujúci Falun Gongu z Čiech a Slovenska v sobotu 18. septembra usporiadali v Bratislave zhromaždenie, na ktorom sa netradičným štýlom snažili upútať pozornosť verejnosti: predvádzali mučenie, ktorému sú podrobovaní praktizujúci Falun Gongu v Číne.

Mnoho okoloidúcich sa zastavovalo, aby si prečítali viac informácii na informačných transparentoch pri scénach mučenia. Veľa ľudí priamo pristupovalo k stolíku s petíciou, aby vyjadrili svoj nesúhlas s prenasledovaním.

Jeden mladý muž nechcel veriť, že niečo podobné sa vo väzeniach deje: "Väzenia u nás poznám z vlastnej skúsenosti, ale nič takého sa tam nedeje." Keď však uvidel skutočné fotografie, uveril nám, že je to pravda a vyjadril svoj nesúhlas. Starší pán idúci okolo tiež nemohol uveriť, "Dobrý bože, ako je niečo takéto možné. Je to ich národný šport, a oni ich takto mučia a prenasledujú... Želám vám všetko dobré!"

Mnohí ľudia tak v sobotňajšie dopoludnie mali možnosť dozvedieť sa pravdu o prenasledovaní Falun Gongu v Číne a pomôcť nám ho čo najskôr ukončiť.

Ukážky mučenia Ľudia pri informačných plagátoch