ČKS premyslene spôsobila smrť pani Liu Xiaolian

(Clearwisdom.net) Tento článok popisuje, že smrť pani Liu Xiaolian bola činom premysleného zabitia, spôsobeného ČKS, a nie "smrti doma v dôsledku choroby", ako to tvrdia úradné záznamy.

Pani Liu Xiaolian bola láskavá vidiecka žena, ktorá žila v meste Chibi, oblasť Chibi, provincia Hubei. Pevne sa držala svojej viery v Pravdivosť, Súcit a Znášanlivosť, napriek faktu, že bola štyrikrát ilegálne uväznená na celkovo päť rokov a štyri mesiace.

Pani Liu Xiaolian

Vo väzbe trpela pani Liu mnohými útrapami, vrátane mučenia brutálnou mučiacou metódou nazývanou "Päť koní trhá telo"(1). Bola tiež bitá oceľovými putami, dali jej injekciu s jedom, nútene ju kŕmili jedovatými tabletkami, dávali jej šoky elektrickými obuškami a ihlami a ponižovali ju mužskí väzni. Pani Liu umrela 26. októbra 2008 vo veku 68 rokov.

14. decembra 2003 bol na zahraničných stránkach Minghui zverejnený článok "Prežila extrémne mučenie - Lotosový kvet, ktorý nikdy nezvädne". Tento článok odhaľoval mnohé metódy mučenia, ktoré boli použité na pani Liu, vrátane neľudského mučenia "Päť koní trhá telo", ktoré spôsobilo roztrhnutie jej ohanbia.

V rovnaký deň, ako bol článok napísaný, prečítali si ho zamestnanci Čínskej komunistickej strany (ČKS) a zbadali, že pani Liu sa popisuje ako "lotosový kvet, ktorý nikdy nezvädne". To ich nahnevalo, dostali strach a chceli sa pomstiť. Vtrhli do domu pani Liu a tretíkrát ju ilegálne zatkli. Deň po jej zatknutí bol zverejnený anglický preklad čínskeho článku na stránkach Clearwisdom.net.

10. januára 2004, bola pani Liu vzatá do Prvého záchytného centra oblasti Chibi. Keď vchádzala so svojej väzenskej cely, riaditeľ Deng Dingsheng ju udrel po hlave a povedal: "Neprestaneme s mučením "Päť koní trhá telo". Deng bol hlavnou osobou zodpovednou za mučenie pani Liu 6. decembra 2002.

Zástupca tajomníka ČKS mesta Chibi, Zhou Xinhua, povedal manželovi pani Liu: "Nikdy nevädnúci lotos tentokrát určite zvädne. Ak ju zabijeme, koľko peňazí od nás budete vyžadovať na pohrebné náklady?"

Aby prinútili pani Liu "zvädnúť", použila ČKS každý mučiaci prostriedok, ktorý ju napadol. 4. februára 2004 pán Teho van Boven, špecialista OSN pre oblasť proti mučeniu, zatelefonoval do väzenia, žiadajúc informácie o pani Liu, a vydal naliehavú správu pre úrad OSN pre slobodu prejavu.

Hoci to účinne oneskorilo plán ČKS, neprestali s 24 hodinovým mučením pani Liu. 19. februára 2004, zástupca vedúceho Qian Yulan, kruto zbil pani Liu po hlave koženou topánkou, spôsobiac jej krvácanie z očí a uší. Jej krv nasiakla do celého posteľného prádla.

Opakované mučenie spôsobilo u pani Liu paralýzu a nebola sa schopná o seba postarať. V snahe uniknúť zodpovednosti za blížiacu sa smrť odviezla 29. mája 2004 správa záchytného centra pani Lu domov.

Avšak 26. apríla bola pani Liu zatknutá po štvrtýkrát a vzali ju priamo do psychiatrickej liečebne pri Textilnej továrni v Puqi. Nasleduje desivé svedectvo pani Liu z času, keď bola zadržiavaná v nemocnici.

"Volám sa Liu Xiaolian. Mám 67 rokov (v roku 2006). 26. apríla 2006 som bola zatknutá a uvrhnutá do tohto brlohu zla. Viac ako tri mesiace sa skazení muži snažili prinútiť ma, aby som s nimi spolupracovala, pričom ma takmer zabili. Odmietla som sa podrobiť násiliu. Lekár známy ako vedúci Zhang sa dohodol s vládou mesta Chibi a s políciou, a súhlasil s tým, že ma otrávi liekmi v cene 6.000 jenov. Vedúci Zhang a jeho komplici ma mučili elektrickými obuškami a potom ma šokovali elektrickými ihlami viac ako štyri hodiny. Nariadil tiež mladým mužom, pacientom na psychiatrii, aby ma urážali, nadávali mi, bili ma a sexuálne ma obťažovali. Nútene ma kŕmili drogami, ktoré sú škodlivé zdraviu. Jeden celý deň a noc mi tiež podávali vnútrožilovú infúziu, ktorá obsahovala 5kg jedovatej tekutiny. Následne koža na celom mojom tele stemnela, a stratila som vedomie na dva dni a noci. Keď som prišla k sebe, stratila som schopnosť rozprávať."

Keď bola v tejto psychiatrickej liečebne zadržiavaná a mučená dva roky, telo pani Liu bolo veľmi opuchnuté. Bolo pre ňu ťažké jesť a zdalo sa, že je na pokraji smrti. V skutočnosti, lekár si bol taký istý, že bude žiť už len 20 dní, že povolil jej prepustenie v septembri 2008.

Po predchádzajúcich prepusteniach pani Liu z jej pórov na tele vytekala krv, ktorá potom uschla na jej koži. Ale tentokrát jej syn nevidel z jej pórov nič vytekať, a nebola schopná ani močiť. Jej celé telo bolo veľmi opuchnuté, a keď sa jej syn pozrel na svaly, jediná vec, ktorú videl, bolo kašovitá masa prehnitého mäsa pod jej pokožkou.

Keď ju rodina vzala k lekárovi, lekársky personál mal problém sa ňu pozrieť, nieto ešte ju liečiť. Zistili, že kvôli krutému mučeniu, ktoré utrpela, bolo srdce pani Liu dislokované zo svojej normálnej pozície v hrudi a žiadna z jej štyroch srdcových komôr nepracuje správne.

Úradník He z policajnej stanice Chibi si myslel, že je to zázrak, že pani Liu prežila päť rokov a štyri mesiace mučenia a väzenia. Povedal, že väčšina ľudí by už umrela dávno predtým. V dôsledku toho sa polícia veľmi bála, že by sa mohol stať ďalší zázrak, keď sa pani Liu doma zotavuje.

Keď ju jej rodina vzala do nemocnice, doktor Chen, rodinný lekár, bol dva dni preč. Keď sa vrátil späť a spravil čo mohol pre pani Liu, odišli z nemocnice. Zrazu sa pod jej kožou začalo objavovať mnoho pľuzgierov. Pani Liu umrela ešte v to popoludnie, 26. októbra 2008.

ČKS musela mať veľkú radosť, že pani Liu, tento "nikdy nevädnúci lotosový kvet", nakoniec umrela doma a nie v ich väzbe. V dôsledku toho môžu zakryť svoj vražedný zločin jednoduchou poznámkou vo svojich väzenských spisoch: "Smrť doma v dôsledku choroby."

Poznámka:
(1) Päť koní trhá telo - mučiaca metóda, pri ktorej sa štyri končatiny silou naťahujú do štyroch smerov, a človek je pritom zároveň bitý. Človek trpí intenzívnou bolesťou, akoby jeho telo bolo trhané na kusy.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2008/12/12/102941.html