Prenasledovanie praktizujúcich Falun Gongu na Námornej Univerzite v Qingdao, provincia Shandong.

Hlavné mesto provincie Shandong, Qingdao je nádherné prímorské mesto s príjemným podnebím. Námorná Univerzita v Qingdao (NUQ) je známa vysoká škola špecializovaná na námornú vedu.

Od 20. júla 1999 vedenie NUQ tesne nasledovalo Jiang Zemin-ov režim a tvrdo prenasledovalo praktizujúcich Dafa. Napríklad, kandidátka na Ph.D. bola zamknutá v tmavej miestnosti mnoho dní, pretože odmietla zradiť svoju vieru. Ďalej spomeňme profesorku, ktorá mala vynikajúci pracovný záznam a nasledovala princípy "Pravdivosť-Súcit-Znášanlivosť" v bežnom živote. Potom ako začalo prenasledovanie, NUQ ju zamklo do bytu, kde ju celý čas strážila bezpečnostná služba. Na protest proti ilegálnemu zadržiavaniu začala 5-dňovú protestnú hladovku. Bezpečnostná služba nebrala ohľad na jej stav.

Vojak veterán/praktizujúci pracoval usilovne a svedomite na údržbárskom oddelení NUQ. Po začiatku prenasledovania išiel do Pekingu, aby chránil Fa. Potom ho z jeho miesta prepustili.

Ďalšia kandidátka na Ph.D. zo známej univerzity na severe prišla do NUQ, aby robila postgraduálny výskum. Keď zistili, že praktizuje Falun Dafa, NUQ vrátili všetku jej administratívu a žiadosť jej domovskej škole. Bola prinútená sa skrývať, aby zabránila prenasledovaniu miestnou políciou.

Dafa Praktizujúci Zou Songtao, absolvent NUQ, bol umučený na smrť v tábore nútených prác v provincii Shandong. (Hlbšie detaily budú odhalené neskôr).

Úradná moc NUQ sa aktívne zúčastňovala takzvanej "Milión-podpisovej kampane proti Falun Gongu", ktorú organizoval Jiang-ov režim. Nebrali ohľad na žiadne morálne pravidlá a každého nútili podpísať. Zamestnanci bezpečnostného oddelenie porušovali základné pravidlá morálneho správania výmenou za peniaze, povesť a osobnú bezpečnosť. Celá škola sa vybrala opačným smerom ako univerzálne morálne princípy.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2002/7/24/24436.html