Pani Li Jang-fang bola umučená na smrť v pracovnom tábore C'-čung, provincia S'-čchuan (fotky)


(Clearwisdom.net) Pani Li Jang-fang žila v meste Wan-čchun, oblasť Wen-ťiang, mesto Čcheng-tu, provincia S'-čchuan. Jej choroba ju takmer pripravila o život, avšak potom čo začala praktizovať Falun Dafa, vyzdravela. Od začiatku prenasledovania s ňou brutálne zaobchádzali a v roku 2003 ju poslali do núteného pracovného tábora v siedmom obvode, pracovný tábor C'-čung v provincii S'-čchuan, kde bola mučená až do stavu, že ju v nemocnici odmietli prijať (lebo nebola žiadna nádej na jej vyliečenie). Umrela 18. októbra 2005, po obrovskom fyzickom aj duševnom utrpení. Ďalšie podrobnosti nasledujú:

Pani Li Jang-fang bola mučená v pracovnom tábore C'-čung, kým nebola ako kosť a koža; jej brucho a nohy boli rovnako napuchnuté

Pani Li Jang-fang mala 53 rokov a žila v tretej skupine dediny Jung-che, mesto Wan-čchun, oblasť Wen-ťiang, mesto Čcheng-tu, provincia S'-čchuan. Mala vážnu chorobu pečene, žlčové kamene a jej tvár mala tmavošedú farbu. Susedia sa jej vždy vyhýbali z obavy, že dostanú nejaký vírus. V marci 1998 pani Li Jang-fang začala praktizovať Falun Dafa. Študovala Zákon, robila cvičenia a držala sa podľa svojho chápania princípov "pravdivosti, súcitu, znášanlivosti", čím si zlepšovala charakter. Žlčníkové kamene sa jej stratili, farba tváre sa zmenila na ružovú a stala sa skrz-naskrz zdravým človekom. Ušetrila mnoho liečebných výdavkov a vrátila sa do práce na farme. Toto všetko zmenšilo zaťaženie celej rodiny. Celá jej rodina bola svedkom zázraku Falun Dafa a dobre si s ňou nažívali.

Keď Falun Gong začali prenasledovať, pani Li Jang-fang povedala ľuďom: "Falun Dafa je dobrý" a podoprela to svojím príbehom. Povedala, že to bol Majster Li a Falun Dafa, kto jej dal druhý život. Za toto s ňou úrady opakovane zle zaobchádzali. V marci 2000 ju zadržali hneď ako prišla na námestie Tchien-an-men. Policajt jej v aute stúpil na tvár a urážal ju. 6. júla 2003 niekoľko policajtov zo stanice Šou-an vtrhlo do jej domu, vyhlasujúc, že niekto nahlásil, že má materiály Falun Dafa a prehľadali jej dom. Zatkli ju, poslali ju do pracovného tábora C'-čung v siedmom obvode v provincii S'-čchuan. Mnohokrát počas drsného mučenia v tábore stratila vedomie. Dozorkyňa Čang Siao-fang nariadila drogovo závislému väzňovi Čang Siao-jen, aby ju sledoval a bil kedy sa mu zachce.

V tomto pekle na zemi sa pani Li Jang-fang takmer zrútila kvôli obrovskému poškodeniu jej tela i ducha. Neskôr ju preradili do šiesteho obvodu, kde nebola práca taká ťažká ako v siedmom obvode. Dozorkyňa Li však priradila pani Li Jang-fang do skupiny, ktorá mala najviac práce a nemala žiaden čas na prestávky. V zime roku 2004 bola pani Li Jang-fang už zmrzačená. Jej brucho a nohy boli opuchnuté a niekoľkokrát odpadla. Pol dňa po nadobudnutí vedomia bola nútená opäť robiť nútené práce.

Vo februári roku 2005 pani Li Jang-fang znova odpadla v zamestnaní. Preniesli ju do nemocnice a lekár povedal, že umiera. Správa v tábore mala strach, že by mohla umrieť v tábore, takže požiadala miestnu vládu mesta Wan-čchun, aby si ju vyzdvihla. Zločinci z miestnej vlády mesta Wan-čchun prinútili pani Li Jang-fang, aby dala odtlačok prsta na vyhlásenie o "garancii", že prestane praktizovať Falun Gong. Bola tenká ako kosť a koža a jej brucho a nohy boli veľmi napuchnuté. Vyzerala akoby bola v 8.-9. mesiaci tehotenstva. Z jej nôh vytekala tekutina. Nemohla sa postaviť, jesť ani piť. Personál v nemocnici ju nechcel prijať, pretože umierala.

Pani Li Jang-fang umrela 18. októbra 2005, potom čo prežila obrovské utrpenie.

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2005/11/15/66884.html