Falun Dafa praktizujúci z mesta Shuangyashan priviazaný 12 dní k železným dverám

3.3.2002, mesto Shuangyashan, provincia Heilongjiang

Xu Yonghua, Lin Yushi, a Chang Yongtian, policisti z dediny Zhonghou (mesto Kaichang) ilegálne uniesli praktizujúcich Jiao Linyuna a Ma Sana z mesta Shuangyashan, ktorí v novembri 2001 roznášali materiály o Falun Dafa. Miestny úrad odmenil týchto troch krutých policajtov celkovou sumou 10.000 jenov (čo je asi dvadsaťmesačný plat priemerného čínskeho robotníka).

Počas väzby zahájili obaja zadržaní hladovku, aby protestovali proti svojmu zatknutiu. Na podnet policajného náčelníka policajti obom praktizujúcim násilne podali potravu a priviazali ich k železným dverám. Jiao Linyun držal hladovku 19 dní, a bol priviazaný k dverám 12 dní. Ma San bol priviazaný k železným dverám 6 alebo 7 dní. Jiao Linyun bol ilegálne zadržaný aj začiatkom roku 2000, a počas svojej hladovky bol priviazaný k dverám 4 dni. Okrem toho trpel rôznymi formami mučenia. V súčasnosti je ilegálne uväznený na tri roky nútených prác v "prevýchovnom" pracovnom tábore Suihua.

Dňa 20. februára 2002, dvaja členovia oddelenia verejnej bezpečnosti ilegálne uniesli dvoch praktizujúcich Hu Qili a Sun Hui. Ich súčasné miesto pobytu je neznáme.

Zdroj:
http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2002/3/2/19362.html