Od rakoviny k zdraviu prostredníctvom Falun Gongu

Nasledovníčka Falun Dafa z provincie Lianoning

(Clearwisdom.net)

1. Rakovinu mi zistili v 16 rokoch

Tento rok budem mať 29 rokov. Predtým než som začala praktizovať, mala som množstvo chorôb. V šestnástich mi diagnostikovali rakovinu na vaječníkoch. Lekár povedal, že musím podstúpiť operáciu nasledovanú približne po roku chemoterapiou. Pri správnej starostlivosti mi predpovedal ešte ďalších 3 až 5 rokov života. To bola pre mojich rodičov zdrvujúca správa. Na moju liečbu minuli takmer všetky svoje úspory.

Uplynul rok od operácie a moje telo sa stále celkom nezotavilo. Nastal čas na chemoterapiu. Prvý raz to bolo také bolestivé, že som mala pocit, akoby som pritom skoro umrela. Postupne mi vypadali všetky vlasy. Pre mladé dievča to bolo zdrvujúce. Rodičia tiež často plakali. Moje telo účinkami chemoterapie slablo. Začala som sa veľmi báť. V noci som sa bála tmy a neodvážila som sa vyjsť von. Tiež som sa bála zostať v dome sama. Ovládol ma cudzí duch a moje pocity sa vymkli spod kontroly. Niekedy som od hrôzy nemohla zaspať celú noc. Rozmýšľala som nad tým, že sa zabijem. V tomto príšernom období môjho života som sa dostala do kontaktu s Falun Dafa.

2. Dafa očistil moje telo

Navštívila som dom svojej tety, kde som sa zhovárala so svojou sesternicou, jej manželom a svokrovcami. Všetci praktizovali Falun Gong a požičali mi nahrávky Majstrových prednášok a knihu Čuan Falun. Začala som cvičiť cvičenia a už po niekoľkých dňoch som sa cítila lepšie. V tom čase som iba cvičila a neštudovala Fa. Mala som pocit, že nechápem celkom Majstrove prednášky ani Čuan Falun. Úroveň môjho pochopenia bola vtedy veľmi nízka.

Krátko nato ako som začala praktizovať, Majster zo mňa odstránil chorobovú karmu. Mala som nejaké príznaky, napríklad hnačky. Už som nedokázala znášať svoje bolesti a dostala som niekoľko injekcií. Môj strýko je lekár a navrhol mi ich. Po mnohých injekciách som dostala zápchu. Prijali ma do nemocnice. Lekári v nemocnici si všimli, aká som veľmi slabá a usúdili, že operácia by bola príliš nebezpečná. Bez nej však bolo jediným riešením nútené kŕmenie fazuľovým olejom. Vsunuli mi do nosa hadičku a cez ňu liali fazuľový olej do môjho tela. Bolo to hrozné. Nemohla som ho stráviť a začala som vracať. Cítila som, že stojím na prahu smrti.

Ani po štyroch či piatich vlievaniach fazuľového oleja do môjho tela to stále nefungovalo. Lekár povedal, že jediné čo môže urobiť, je operovať ma. V ten večer som dostala ďalšiu horúčku a začala som blúzniť. Vedomie sa mi nevrátilo ani keď rodičia volali moje meno. Boli vystrašení a kričali moje meno znova a znova. Postupne sa mi začalo pomaly vracať vedomie a pamäť. V tom momente som si spomenula na Majstra a na Dafa.

Spomenula som si na radosť z praktizovania Dafa spred niekoľkých dní. Ale teraz som bola v takom hroznom stave, ležala som na nemocničnom lôžku. Po lícach sa mi kotúľali slzy. Pomyslela som si: "Majster, neuspela som. Ak sa uzdravím tentoraz, nezáleží na tom, aké skúšky či ťažkosti ležia predo mnou, zotrvám pri Dafa až dokonca!" S touto myšlienkou som pocítila trochu sily. Mama mi pomohla dôjsť na záchod. Náhle boli zo mňa vytlačené von, všetky špinavé veci v mojom tele, ktoré som sa snažila odstrániť po celý ten čas. Cítila som sa ľahko a veľmi mi odľahlo - a zároveň som pocítila malý hlad. Boli vtedy tri hodiny ráno. Moje srdce sa naplnilo radosťou. Súcitný a úžasný Majster ma opäť vytrhol z pazúrov smrti. Celú ma zaplnila viera, že budem praktizovať Falun Dafa až do úplného konca. Nesklamem Majstra a jeho súcitnú spásu!

O ôsmej ráno prišiel lekár, aby ma vyšetril. Všetko bolo normálne a prepustili ma z nemocnice. Doktora prekvapila dramatická zmena, ktorá sa stala cez noc.

Po návrate domov som sa stala usilovnejšou v štúdiu Fa a v cvičení. O niekoľko mesiacov sa moje telo úplne uzdravilo. Všetci členovia mojej rodiny boli vďační za Majstrovu milosť. Zachránil mňa aj moju rodinu. Čoskoro začali praktizovať aj moja mama so sestrou a hoci môj otec nepraktizuje, veľmi nás podporuje. Neskôr asi tucet ďalších ľudí z našej dediny začal tiež praktizovať a náš dom sa stal cvičebným miestom.

Od toho času Majster pokračoval v odstraňovaní chorobovej karmy z môjho tela. Raz som opäť začala trpieť zápchou. Bolesť bola veľmi silná a trvala tri dni a tri noci. Mala som len jedinú myšlienku: nič mi nie je! Nakoľko skupinové cvičebné miesto bolo v našom dome, praktizovala som s ostatnými napriek bolestiam. Keď som vykonávala tretie cvičenie, so všetkou energiou ktorá prúdila dnu a von z môjho tela, som sa zrazu cítila veľmi ľahko. Šla som na záchod a všetko sa zlepšilo. Vďaka Majstrovej ochrane som prešla ďalšou skúškou.

O niekoľko dní sa mi v oku začal tvoriť vred a potom, o niekoľko ďalších dní, vyšiel von hnis. Také malé skúšky mnou už nemôžu otriasť. Inokedy mi bez akejkoľvek príčiny opuchla polovica tváre. Ľudia, ktorí ma videli, sa preľakli, ale mňa to nezaťažovalo. Prekonala som tieto skúšky. Za menej než rok sa moje telo úplne uzdravilo. Viem, že toto všetko mi bolo dané od Majstra. Dal mi druhý život!

Píšem o svojich skúsenostiach, aby som povzbudila tých praktizujúcich, ktorí stále ešte neprešli skúškou odstraňovania chorobovej karmy. Dafa je všemohúci. Pokiaľ v sebe máme túžbu zlepšovať sa a vieru v Majstra a Fa, Majster nás bude chrániť počas všetkých skúšok a pri každom utrpení.

Zdroj: http://clearwisdom.net/html/articles/2009/3/23/105841.html