Obrázkový príbeh: Ochrnuté dievča sa vyliečilo vďaka Falun Gongu

od praktizujúcej Falun Gongu

1. Moja sestra mala v roku 1995, 16 rokov. Jedného dňa ju začal bolieť krk a ochrnuli jej prsty. Veľmi plakala. Náš otec ju odviezol k jednému lekárovi tradičnej čínskej medicíny, kde mu povedali, že jeho dcéra je prechladnutá. Dostala dve rozličné lieky a príznaky zmizli.

2. V marci roku 1997 jej opäť ochrnuli prsty. Tentoraz sa ochrnutie dostalo až k chrbtu a cítila sa veľmi zle. Naši rodičia ju odviezli do nemocnice. Vyšetrenie ukázalo, že má nádor v mieche.

3. V apríli roku 1997 naši rodičia moju sestru opäť odviezli na vyšetrenie do univerzitnej nemocnice, ktorá sa nachádzala v hlavnom meste. Výsledky boli také isté. Povedali im: "Ak dôjde i len k maličkej chybe počas operácie, tak po operácii bude úplne ochrnutá." Jeden odborník nám radil, že riziko by bola menšie, ak by sme počkali, kým nádor narastie.

4. O 20 dní neskôr prišli naspäť z Pekingu. Moja sestra bola pripútaná na lôžko. Naši 60 roční rodičia jej museli pri jedení, pití a dokonca i pri navštevovaní toalety pomáhať. Sotva vedela rozprávať. Stala sa takou slabou, že sotva vedela zodvihnúť ruku a vedela len ťažko dýchať.

5. Srdce našich rodičov sa zlomilo. Náš otec skúsil všetko, ale stav mojej sestry sa zo dňa na deň zhoršoval.

6. Jedného dňa sme dostali list od nášho starého otca, v ktorom nás oboznámil s Falun Gongom. Písal, že jediná nádej pre moju sestru je Falun Gong.

7. Ďalšie ráno naši rodičia začali hľadať nejakú skupinku praktizujúcu Falun Gong. Našťastie sa stretli s jedným praktizujúcim, od ktorého si požičali kazety na ktorých boli nahraté prednášky Majstra Li.

8. Moja sestra začala počúvať kazety a krátko potom sa stal zázrak. Dýchala ľahko a kazety v prehrávači si menila vlastnými rukami. Na tretí deň si už dokázala aj sadnúť v posteli.

9. Po ďalších troch dňoch už dokázala aj vstať a sama ísť do kúpeľne.

10. Na siedmy deň išiel náš otec rozradostený k skupine praktizujúcich, aby sa naučil cvičenia Falun Gongu. Deviaty deň sa vrátil, aby naučil moju sestru cvičenia.

11. Ôsmy deň po praktizovaní cvičení už vyšla sama von z domu, aby sa poprechádzala a z času na čas sa zastavila. Od radosti jej tiekli slzy po celej tvári. Falun Gong jej dal nový život. Toto prežila naša rodina. Ľuďom by sme chceli povedať, že "Falun Gong je dobrý!", "Hodnoty Pravdivosť, Súcit a Znášanlivosť sú sväté" a "Falun Gong je spravodlivá kultivačná metóda!"

http://www.clearharmony.net/articles/200503/25668.html