Takmer slepú dôchodkyňu týrali dva roky v pracovnom tábore, dozorcovia ju nútili umývať dlážku

(Clearwisdom.net) (Dopisovateľ z provincie Shandong) Pani Wang Chunhua zatkla polícia ráno 16. marca 2005, keď rozdávala materiály o Falun Gongu. Miestna polícia mesta Weifang potom prehľadala jej dom. Skonfiškovali obrázky zakladateľa Falun Gongu, knihy a materiály súvisiace s touto praxou a kazetový prehrávač. Potom ju previezli do nápravného zariadenia mesta Weifang. Polícia telefonovala jej staršiemu bratovi a žiadala od neho peniaze: "Ak nezaplatíš, dáme ju do tábora nútených prác". Po 32 dňoch prišli do nápravného zariadenia niekoľkí policajti spolu so šéfom Úradu 610 mesta Weifang a vzali ju do nemocnice na prehliadku. Pred mnohými rokmi mala pani Wang očnú chorobu, v dôsledku ktorej prišla o jedno oko a namiesto neho jej implantovali umelé. Tábor nútených prác ju kvôli tomu nechcel prijať. Avšak agenti Úradu 610 ich podplatili, aby ju prijali a zaplatili im za to 1 000 jenov.

V pracovnom tábore sa ju dozorcovia Yan Yan, Wang a ďalší snažili prinútiť, aby sa vzdala praktizovania Falun Gongu. Keďže s nimi odmietla spolupracovať, mučili ju, odopierali jej spánok a zakazovali jej chodiť na toaletu. Nútili ju sedieť vzpriamene celý deň na nízkej lavici, čo jej spôsobovalo veľkú bolesť nôh. Po asi 20 dňoch týrania sa jej tí dozorcovia spýtali, prečo robí Falun Gong. Odpovedala im: "Praktizujem Falun Gong, pretože chcem byť dobrým človekom. Nič som za to nemusela platiť. Mám dobré zdravie a nepotrebujem lieky."

Dozorca ukázal prstom na pani Wang a povedal: "Stále hovoríš, že Falun Gong je dobrý. Ak v tom budeš pokračovať, prinútime ťa stáť po dlhý čas." Neskôr ju nútili zrieknuť sa Falun Gongu a podpísať dokument, v ktorom to písomne zaručí. Keďže bola takmer slepá, nemohla vykonávať bežnú prácu, ale dozorcovia jej niečo našli. Túto šesťdesiatničku nútili každý deň umývať dlážku na chodbách a v halách. Ak neboli s jej prácou spokojní, celý deň ju týrali. Bolo to pre ňu veľmi vyčerpávajúce a trpela bolesťami nôh aj chrbta. Toto sa opakovalo deň za dňom. Počas svojho dvojročného väznenia v tábore nútených prác vo Wangcui ju dozorcovia pravidelne mučili a zneužívali.

Zdroj: http://clearwisdom.net/html/articles/2009/9/20/110987.html