Závod na spracovanie tiel a sklad vzoriek tiel na predmestí Čchang-čchunu


študent medicíny v Číne

(Clearwisdom.net) Študujem v Číne medicínu a minulý rok som zistil, že najväčší sklad tiel v Ázii sa nachádza v Číne. Dokonca aj malá lekárska škola v Číne má viac tiel a vzoriek orgánov ako Univerzita Waseda v Tokiu.

Veľký počet učebných materiálov bolo zničených počas Kultúrnej revolúcie, ale prečo je v posledných niekoľkých rokoch zrazu dostupných toľko tiel a vzoriek orgánov? Zistil som, že vzorky, ktoré boli spravené predtým, než komunisti prevzali moc, sú všetky označené rokom a registračným kódom, ale všetky vzorky po roku 1949 nenesú žiadne označenie. Spýtal som sa svojho učiteľa, či tieto telá sú darované a učiteľ mi odpovedal, aby som sa na také veci nepýtal.

Neskôr som zistil, že na predmestí mesta Čchang-čchun, provincia Ťi-lin, sa nachádza závod na spracovanie tiel.

Ako študenti medicíny potrebujeme pitvať telá, aby sme získali prax. Je to skutočne preto, že Čína má teraz toľko ľudí, ktorí dávajú svoje telá, že máme závod na spracovanie tiel? Ešte záhadnejšie je to, že sú tam aj telá dojčiat a malých detí, chceli však ich rodičia naozaj darovať ich telá? Bez vládneho dovolenia a bez účasti Komunistickej strany Číny by pre jednotlivcov či organizácie bolo nemožné vykonávať takýto "obchod".

Krutosť zlej Komunistickej strany Číny je urážkou pre všetky životy!

Zdroj: http://www.clearwisdom.net/emh/articles/2006/5/20/73527.html